ΜΠΑΓΕΡΝ

Ντόουγκλας Κόστα: "Ο Ρονάλντο είναι καλύτερος από τον Λεβαντόβσκι"

Ο Ντόουγκλας Κόστα και ο Ρόμεπρτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζουν μετά το γκολ κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Ο Ντόουγκλας Κόστα και ο Ρόμεπρτ Λεβαντόβσκι AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

Ο 30χρονος αριστερός χαφ της Μπάγερν, Ντόουγκλας Κόστα, μίλησε στη γερμανική Bild για τους κορυφαίους επιθετικούς, με τους οποίους συνεργάστηκε και δήλωσε ότι ο Ρονάλντο είναι καλύτερος από τον Λεβαντόβσκι.

Ενόψει του αποψινού αγώνα της Μπάγερν κόντρα στην Ατλέτικο, για το δεύτερο γύρο του Champions League, ο Βραζιλιάνος επιθετικός των Βαυαρών, Ντόουγκλας Κόστα, μίλησε στην κορυφαία γερμανική εφημερίδα Bild για τους πρώην συμπαίκτες του, Νεϊμάρ και Ρονάλντο, συγκρίνοντας μάλιστα, τον τελευταίο με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος επέστρεψε ως δανεικός στη Μπάγερν, μετά από δύο χρόνια στην Γιουβέντους, θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που έχει συνεργαστεί και συνεχίζει να παίζει με σημαντικούς παίκτες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως με ο Νεϊμάρ, ο Ρονάλντο και ο Λεβαντόβσκι.

Ωστόσο, όπως δήλωσε, αν και θεωρεί πως ο στράικερ της Μπάγερν είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη, οι αριθμοί δείχνουν πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται σε πιο υψηλό επίπεδο:

"Ήμουν τυχερός που είχα το προνόμιο να παίξω με σπουδαίους πρωταθλητές: τον Νεϊμάρ στην εθνική της Βραζιλίας και τον Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Τώρα παίζω με τον Λεβαντόβσκι. Τον καλύτερο στην Ευρώπη. Λοιπόν, αν κοιτάξουμε μόνο τους αριθμούς, ο Κριστιάνο φαίνεται να βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ CHAMPIONS LEAGUE ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ