ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρονάλντο: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει τη φυγή του τον χειμώνα, πιθανός αντικαταστάτης ο Τσούπο - Μοτίνγκ

Ρονάλντο: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει τη φυγή του τον χειμώνα, πιθανός αντικαταστάτης ο Τσούπο - Μοτίνγκ
@2022 JON SUPER/AP IMAGES

Οι διοικούντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένουν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αποχωρήσει από τους κόκκινους διαβόλους τον Ιανουάριο και μια από τις επιλογές για την αντικατάστασή του είναι ο Έρικ Μαξίμ Τσούπο - Μοτίνγκ της Μπάγερν Μονάχου.

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αβέβαιο και δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Φλοριάν Πλέτενμπεργκ, οι διοικούντες των κόκκινων διαβόλων περιμένουν ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα και γι' αυτό το λόγο θα ενισχυθούν στην επίθεση για να καλύψουν το κενό και να υπάρξει ηρεμία σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Μάλιστα η ίδια πηγή αναφέρει ότι η αναζήτηση επιθετικού είναι σε εξέλιξη. Μια από τις επιλογές που εξετάζονται είναι του 33χρονου Καμερουνέζου επιθετικού, Έρικ - Μαξίμ Τσούπο - Μοτίνγκ, της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ως προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο φαντάζει πιθανή η επιστροφή του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Άλλωστε πρόσφατα αγόρασε μια πολυτελή βίλα στην Πορτογαλία και έστειλε μήνυμα επιστροφής στην ομάδα που αγωνιζόταν στο πρώιμο στάδιο της καριέρας του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΠΑΓΕΡΝ PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ