SPORTS & GOSSIP

Ρονάλντο: Η κορυφαία Bugatti αξίας 10 εκατ. ευρώ σύντομα στα χέρια του Πορτογάλου

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ με την εθνική Πορτογαλίας κόντρα στο Λουξεμβούργο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ με την εθνική Πορτογαλίας κόντρα στο Λουξεμβούργο © 2021 JOAO MATOS / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αγοράσει την κορυφαία Bugatti Centodieci, το νέο κόσμημα που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το 2022 και η αξία του οποίου ανέρχεται σύμφωνα με την Corriere della Sera στα 10 εκατ. ευρώ.

Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, ετοιμάζεται να ανανεώσει τη συλλογή με τα υπερπολυτελέστατα, γρήγορα αυτοκίνητα που έχει, με τη Bugatti Centodieci να αποτελεί το τελευταίο στολίδι αυτής. Ο Πορτογάλος είναι ο ένας εκ των 10 που αγόρασαν το συλλεκτικό μοντέλο.

Η Bugatti Centodieci έχει παραχθεί σε μόλις 10 αντίτυπα, ενώ πρόκειται για ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε στο Molsheim στη Γαλλία και η αξία του οποίου ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Corriere della Sera. Η συγκεκριμένη έκδοση βασίζεται επάνω στη Bugatti Chiron, αλλά δημιουργήθηκε ως φόρος τιμής στην εικονική EB 110, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1991, έχοντας ένα μοναδικό σχεδιασμό.

Η παράδοση του super car έχει προγραμματιστεί για το 2022, με τον Ρονάλντο να προσθέτει στην ήδη πλούσια συλλογή του και την κορυφαία Bugatti.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ