ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρονάλντο: "Η Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με τον Τεν Χαχ"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπρέντφορντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπρέντφορντ 2022 AP PHOTO/JON SUPER

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε στο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι οι κόκκινοι διάβολοι θα επιστρέψουν εκεί που ανήκει, ενώ αναφέρθηκε με καλά λόγια στον Έρικ Τεν Χαχ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε στο επίσημο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο οποίο αναφέρθηκε στην επιστροφή του στους κόκκινους διαβόλους, αλλά και για την έλευση του Έρικ Τεν Χαχ.

Ο Πορτογάλος σούπερ στα τόνισε ότι έχει ακόμα κίνητρο να παίζει ποδόσφαιρο, ότι θεωρεί ότι η Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο προπονητή της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρονάλντο:

Για την άποψή του για τη Γιουνάιτεντ και το κίνητρο να παίζει ποδόσφαιρο: "Πιστεύω ότι η Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε πρωταθλήματα και τίτλους.

Όπως είπα πριν κάποιες φορές παίρνει χρόνο αλλά συνεχίζω να το πιστεύω. Τα ρεκόρ έρχονται με φυσικό τρόπο. Δεν τα ακολουθώ, εκείνα με ακολουθούν, οπότε είναι καλό.

Είναι ακόμα το κίνητρό μου για να συνεχίζω. Να δουλεύω σκληρά. Ακόμα αγαπάω το πάθος του παιχνιδιού. Και φυσικά η Γιουνάιτεντ και οι συμπαίκτες μου με βοηθήσαν τους εκτιμώ όλους".

Για τον Τεν Χαχ: "Του εύχομαι τα καλύτερα. Είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι - όχι μόνο οι παίκτες αλλά και οι οπαδοί. Του εύχομαι τα καλύτερα και ας ελπίσουμε ότι του χρόνου θα κερδίσουμε τρόπαια.

Ξέρω ότι έκανε φανταστική δουλειά στον Άγιαξ και είναι ένας έμπειρος προπονητής, αλλά χρειάζεται να του δώσουμε χρόνο και κάποια πράγματα χρειάζεται να αλλάξουν".

Για την επιστροφή του στη Γιουνάιτεντ: "Ήμουν χαρούμενος που επέστρεψα σε έναν σύλλογο που πραγματικά ανέβασε την καριέρα μου, οπότε ήταν απίστευτο, το συναίσθημα όταν επέστρεψα ξανά. Ήταν ωραίο να νιώσω τους οπαδούς, η ευτυχία τους ήταν μεγάλη. Ήμουν και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ