ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρονάλντο: Η Γαλατάσαραϊ κυνηγάει το απόλυτο μπαμ τον Ιανουάριο με τον CR7, σύμφωνα με τουρκικό ΜΜΕ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Ομόνοια για το Europa League | 6 Οκτωβρίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Ομόνοια για το Europa League | 6 Οκτωβρίου 2022 INTIME

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται πρόθυμη πλέον να συζητήσει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο και σύμφωνα με δημοσίευμα της "Fotomac" η Γαλατάσαραϊ θέλει να κάνει το μεγάλο "μπαμ" τον Ιανουάριο με τον Πορτογάλο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πίεσε όσο το δυνατόν περισσότερο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τον αφήσει να φύγει, θέλοντας να βρει μία νέα στέγη που θα του παρέχει όχι μόνο ένα καλό συμβόλαιο αλλά και παρουσία στο... Champions League, όμως όχι μόνο δεν πέτυχε τον σκοπό του αλλά έχει φτάσει στο σημείο να είναι αναπληρωματικός στο σύνολο του Έρικ τεν Χαχ.

Μόνο μία φορά βρέθηκε στο αρχικό σχήμα των κόκκινων διαβόλων σε ματς της Premier League (στην εκτός έδρας συντριβή με 4- από την Μπρέντφορντ) και βλέπει τη βασική 11άδα μόνο στο Europa League, με αποτέλεσμα να φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον αγγλικό σύλλογο να είναι πρόθυμος να του κουνήσει μαντήλι μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ήτοι έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του, με τη νέα ομάδα που προστέθηκε στο κάδρο των υποψηφίων για τον CR7 να είναι η Γαλατάσαραϊ, με την "Fotomac" να αποκαλύπτει πως ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης είναι αποφασισμένος να παίξει τα ρέστα του για να κάνει το "κόλπο γκρόσο" με τον 37χρονο Πορτογάλο σούπερ σταρ.

"Ο επικεφαλής του κλαμπ, Ερντέν Τιμούρ, αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για την προσπάθεια της Γαλατάσαραϊ να αποκτήσει τον παίκτη, που έχει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 411.000 ευρώ αλλά λέγεται πως βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με τους εκπροσώπους του πάικτη", αναφέρει το εν λόγω μέσο.

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκαν από την "Τσιμ Μπομ" παίκτες εγνωσμένης αξίας όπως οι Μάουρο Ικάρντι, Χουάν Μάτα και Λούκας Τορέιρα, με το μειονέκτημα της "Γαλατά" να είναι πως δεν μπορεί να προσφέρει στον Ρονάλντο το αλατοπίπερο της Ευρώπης ούτε μέσω Europa, τουλάχιστον τη φετινή σεζόν, μιας που τερμάτισε πέρυσι στην 13η θέση.

Η περίπτωσή του δεν θα είναι εύκολη πάντως σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sun", με το αγγλικό μέσο να σημειώνει πως είναι πιθανό να επιστρέψει στη διεκδίκηση του παίκτη η Αλ-Χιλάλ, που έφτασε κοντά στην απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ