EUROPEAN SUPER LEAGUE

Ρονάλντο: "Η European Super League δεν είναι κακή ιδέα"

Ο Ρονάλντο Ναζάριο
Ο Ρονάλντο Ναζάριο © 2018 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Με θετικό μάτι βλέπει ο Ρονάλντο το εγχείρημα της European Super League, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Athletic τόνισε την ανάγκη των οπαδών να παρακολουθούν πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Στους ένθερμους υποστηρικτές της European Super League φαίνεται πως συγκαταλέγεται ο θρύλος της Βραζιλίας, Ρονάλντο Ναζάριο. Αν και τα περισσότερα από τα ιδρυτικά μέλη αποχώρησαν νωρίς, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και η Γιουβέντους συνεχίζουν να στηρίζουν και να δουλεύουν το εγχείρημα μίας κλειστής ποδοσφαιρικής λίγκας.

Ο Ρονάλντο, ένα από τα πιο αυθεντικά και ατίθασα ταλέντα που γνώρισε ο κόσμος του ποδοσφαίρου, στη συνέντευξή του στο Athletic, εξήγησε πως δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο δημιουργίας μίας κλειστής λίγκας, τονίζοντας ότι το φίλαθλο κοινό "διψά" να βλέπει παιχνίδια με ενδιαφέρον.

"Αν δείτε την ιδέα της Super League, δεν είναι κακή. Οι οπαδοί θέλουν να βλέπουν τους πιο σημαντικούς αγώνες. Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, όπως εμείς, θέλουν να δουν τη Ρεάλ να παίζει με τη Μίλαν ή την Ίντερ, τη Σίτι και την Παρί. Να βλέπουν δηλαδή αυτά τα παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν έναν ημιτελικό για να τα δουν", ανέφερε χαρακτηριστικά πρόεδρος της Βαγιαδολίδ.

TAGS EUROPEAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ