ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Η αυστραλιανή Λίγκα θέλει τον Κριστιάνο στο πρωτάθλημα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο @ 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Τη στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά τρόπους για την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η αυστραλιανή Λίγκα ονειρεύεται την απόκτησή του, με τον CEO του πρωταθλήματος να τονίζει πως θα του δώσουν την αγάπη και τον σεβασμό που του έλειψε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τράβηξε με τη συνέντευξή του στα άκρα το σχοινί της σχέσης του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εκείνη είναι έτοιμη να το κόψει. Την Τετάρτη (16/11) μάλιστα, αφαιρέθηκε μία τεράστια τοιχογραφία του Πορτογάλου σούπερ σταρ από το Ολντ Τράφορντ.

Την ίδια στιγμή, με το μέλλον του 37χρονου να φαίνεται περισσότερο αβέβαιο από ποτέ στο Ολντ Τράφορντ, η αυστραλιανή Λίγκα ονειρεύεται την απόκτησή του.

Μιλώντας στο SportsFM 91.3 ο CEO της Λίγκας, Ντάνι Τάουνσεντ, ανέφερε:ίγουρα έχουμε εκφράσει το ενδιαφέρον μας για να τον φέρουμε στην Αυστραλία.

Ο Ρονάλντο είπε ότι δεν έχει αγάπη και σεβασμό πλέον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά σίγουρα εμείς θα του δώσουμε πολλή αγάπη και σεβασμό στην Αυστραλία.

Μπορεί να μην είμαστε σε θέση να ανταγωνιστούμε οικονομικά άλλες προσφορές, αλλά μπορούμε να τις ανταγωνιστούμε με άλλους τρόπους

Προφανώς πρόκειται για μια δύσκολη προσπάθεια, αλλά σίγουρα έχουμε μια συναρπαστική πρόταση για αυτόν στην Αυστραλία, οπότε είμαστε σε επαφές και θα δούμε πώς θα πάει αυτό".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ