ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο για το φιλικό με τη Ράγιο: "Χαρούμενος που επέστρεψα"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νόριτς για την Premier League 2021-2022 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Σάββατο 16 Απριλίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νόριτς για την Premier League 2021-2022 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Σάββατο 16 Απριλίου 2022 © 2022 JON SUPER/ AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε τη χαρά του που αγωνίστηκε ξανά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ανάρτησή του στα social media.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε μια ανάρτηση στα social media για την επιστροφή του στη δράση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην πρόβα τζενεράλε των κόκκινων διαβόλων κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο ενόψει της πρεμιέρας της Premier League κόντρα στην Μπράιτον. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: "Χαρούμενος που επέστρεψα".

Ο Τεν Χαχ χρησιμοποίησε τον Πορτογάλο για 45 λεπτά, ενώ αίσθηση προκάλεσε η κίνησή του να αποχωρήσει από το γήπεδο πριν από την ολοκλήρωση του φιλικού. Υπενθυμίζεται ότι ο Ρονάλντο εξέφρασε έντονα την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα του Μάντσεστερ, ενώ δεν συμμετείχε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, στην προσπάθειά του να βρει ομάδα, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει, καθώς υπολογίζεται κανονικά από τον Έρικ Τεν Χαχ.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ