EURO 2020

Ρονάλντο: "Είμαι ευγνώμων στην ομάδα που μου επέτρεψε να γίνω ο άνθρωπος του ματς"

Ρονάλντο: "Είμαι ευγνώμων στην ομάδα που μου επέτρεψε να γίνω ο άνθρωπος του ματς"
@ 2021 DARKO BANDIC/ AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απένειμε τα εύσημα στους συμπαίκτες του μετά το 3-0 επί της Ουγγαρίας και τα δύο γκολ που τον έφεραν στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία του Euro ενώ έστρεψε το βλέμμα του στο επόμενο ματς.

Με τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ουγγαρία ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 11 σε τελικές φάσεις Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και είναι πλέον μόνος στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα (2ος ο Πλατινί με 9 γκολ), ωστόσο στις δηλώσεις που έκανε στο φινάλε του αγώνα δεν μίλησε για τον εαυτό του αλλά για όλη την ομάδα.

"Το σημαντικό ήταν να νικήσουμε, ήταν ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μία ομάδα που αμύνθηκε πολύ καλά για 90 λεπτά. Παρά το γεγονός αυτό μπορέσαμε να πετύχουμε τρία γκολ.

Είμαι ευγνώμων προς τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να πετύχω δύο γκολ και να είμαι ο άνθρωπος του ματς. Ήταν σημαντικό να αρχίσουμε με το δεξί για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση.

Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς", τόνισε ο 35χρονος σούπερ σταρ της Γιουβέντους, ο οποίος έγραψε στη συνέχεια στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram:

"Θα πρέπει να ξέρουμε να υποφέρουμε, να παλεύουμε μέχρι το τέλος και να πιστεύουμε πάντα στις δυνάμεις μας., Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι ή παιχνίδια που να τα κερδίζεις αμέσως.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι ένα παλκοσένικο που εμφανίζονται οι κορυφαίοι των κορυφαίων και η κάθε νίκη κατακτιέται με αποφασιστικότητα και αλτρουισμό.

Μεγάλη νίκη, ομάδα! Πάμε να κυνηγήσουμε το στόχο μας! Forza Πορτογαλία! Δίνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στους Πορτογάλους που μας υποστηρίζουν τόσο πολύ".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ