ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρονάλντο: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, να δείξουμε στον κόσμο από τι είμαστε φτιαγμένοι"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Βιγιαρεάλ σε ματς για το Champions League
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Βιγιαρεάλ σε ματς για το Champions League @2021 /DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει κρίσιμο ματς για τη συνέχειά της στο Champions League αντιμετωπίζοντας την Αταλάντα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης μέσω Instagram μετά από τα σερί άσχημα αποτελέσματα στην Premier League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άρχισε εντυπωσιακά τη δεύτερη θητεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πετυχαίνοντας γκολ και δίνοντας βαθμούς στην ομάδα του όμως στα τελευταία παιχνίδια έχει σιγήσει, με αποτέλεσμα να έρθουν τρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στην Premier League: ήττα από την Άστον Βίλα εντός έδρας (0-1), ισοπαλία με την Έβερτον εντός έδρας (1-1) και ήττα από την Λέστερ εκτός έδρας (4-2).

Όπως ήταν αναμενόμενο το κλίμα έχει γίνει βαρύ στο "Ολντ Τράφορντ" μετά από αυτούς τους αγώνες και ειδικά για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για τον οποίο αυξάνονται οι φήμες περί αντικατάστασής του, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να στέλνει πάντως μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης ενόψει του ματς με την Αταλάντα (20/10, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και Mega, LIVE από το SPORT24) μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram.

"Η ώρα μας έρχεται! Πρέπει να δείξουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι και το Champions League είναι η τέλεια διοργάνωση για να δείξουμε την αξία μας στον κόσμο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Πάμε", ήταν το μήνυμα του 36χρονου Πορτογάλου σούπερ σταρ λίγο πριν από τον αγώνα με τους μπεργκαμάσκι για την 3η αγωνιστική του Champions League.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ PREMIER LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ