ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Χιλιάδες κόσμος στην παραλαβή του βραβείου του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Expo 2020 στο Ντουμπάι
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Expo 2020 στο Ντουμπάι PRINT SCREEN TWITTER

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τιμήθηκε την Παρασκευή (28/1) με το ειδικό βραβείο του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών του Globe Soccer's στο Ντουμπάι, με χιλιάδες θαυμαστές να συγκεντρώνονται για να δουν από κοντά τον αγαπημένο τους σταρ.

Το διάλειμμα της Premier League εκμεταλλεύτηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μαζί με την οικογένειά του βρίσκεται στο Ντουμπάι, όπου γιόρτασε και τα γενέθλια της αγαπημένης του, Χεορχίνα Ροντρίγκες.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος πήγε στην expo 2020, που διεξάγεται στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προκειμένου να παραλάβει το ειδικό βραβείο, το οποίο δόθηκε για πρώτη φορά.

Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Πορτογαλίας έχει σημειώσει 803 γκολ σε 1.104 αγώνες καριέρας και αναδείχθηκε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών, παραλαμβάνοντας την Παρασκευή (28/1) το εν λόγω βραβείο μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί για να δουν από κοντά τον αγαπημένο τους σταρ.

Ο Ρονάλντο ανέβηκε στη σκηνή της Expo 2020 και αμέσως μετά την παραλαβή του βραβείου απευθύνθηκε στους χιλιάδες θαυμαστές που ήταν συγκεντρωμένοι εκεί, λέγοντας: "Ακούστε προσεκτικά. Αυτό που θα πω, προέρχεται από τα βάθη της καρδιάς μου. Δεν περίμενα να ανέβω σ' αυτή την εξέδρα, να δω τόσους πολλούς ανθρώπους να με περιμένουν.

Λοιπόν, εσείς είστε το κίνητρό μου για να παίξω ποδόσφαιρο. Χωρίς εσάς παιδιά, το ποδόσφαιρο θα ήταν λιγότερο. Μας καθοδηγούν οι οπαδοί. Το να νιώθω αυτή τη ζεστασιά, την αγάπη, με κάνει να αισθάνομαι τόσο περήφανος. Δεν έχω λόγια να εκφράσω αυτό που νιώθω".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ