ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: "Δεν ξέρω αν υπάρχει παίκτης με περισσότερα ρεκόρ από εμένα, είμαι υπερβολικά χαρούμενος"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Μπερνάρντο Σίλβα
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Μπερνάρντο Σίλβα INTIME

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε ένα ιστορικό ρεκόρ με τα δύο γκολ που σημείωσε στο ματς της Εθνικής Πορτογαλίας με την Ιρλανδία αλλά στις δηλώσεις του στάθηκε περισσότερο στη νίκη και λιγότερο σε αυτό.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία το βράδυ της Τρίτης (1/9) στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ιρλανδία καθώς έφτασε τα 111 γκολ με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και έσπασε κάθε ρεκόρ.

Στις δηλώσεις του με τη λήξη του ματς τόνισε πως είναι ιδιαίτερη στιγμή αλλά περισσότερο στάθηκε στη νίκη με τα δύο δικά του γκολ στις καθυστερήσεις: "Είμαι πολύ χαρούμενος όχι μόνο για το ρεκόρ και την ιδιαίτερη στιγμή με τα δύο γκολ στο τέλος και την νίκη. Εκτιμώ την προσπάθεια της ομάδας ως το τέλος και στην στήριξη των φιλάθλων μας, είμαι χαρούμενος".

Ενώ σε ερώτηση για το χαμένο πέναλτι που είχε στο πρώτο μέρος τόνισε: "Είναι κομμάτι της… δουλειάς κι αυτό. Κάποιος τα χάνει, κάποιος τα βάζεις αλλά πίστευα ως το τέλος ότι θα φτάσουμε στη νίκη. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και κερδίσαμε".

Για τα ρεκόρ ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανέφερε: "Δεν ξέρω αν έχει κανείς περισσότερα ρεκόρ από εμένα, αλλά αυτό είναι δικό μου και είναι μοναδικό. Είμαι υπερβολικά χαρούμενος".

Για την επιστροφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα σπίτι, σε έναν σύλλογο που πάντα αγαπούσα. Έχω λίγα χρόνια στην καριέρα μου και ακόμα θέλω να λάμπω και να επιστρέψω στο καλύτερο ποδοσφαιρικό επίπεδο, το οποίο είναι η Premier League".

Τέλος για το μυστικό που έχει για να σπάει ρεκόρ: "Το μυστικό είναι το κίνητρο. Η επιθυμία που έχω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Σηκώνομαι κάθε μέρα με τη φιλοδοξία να θέλω να γίνομαι καλύτερος και να κάνω χαρούμενους τους φίλους, την οικογένεια και τα παιδιά μου".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ