CHAMPIONS LEAGUE

Ροναλντίνιο: "Η Ρεάλ είναι καλή, αλλά αφού μου αρέσει η Μπαρτσελόνα είμαι με τη Λίβερπουλ"

Ο Ροναλντίνιο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με την Μπαρτσελόνα
Ο Ροναλντίνιο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με την Μπαρτσελόνα © 2006 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Ροναλντίνιο ξεκαθάρισε πως στον τελικό του Champions League θα στηρίξει τη Λίβερπουλ, όντας οπαδός της Μπαρτσελόνα, ενώ αναφέρθηκε και στην Παρί Σεν Ζερμέν και τις έντονες κριτικές που δέχθηκε τη φετινή σεζόν.

Σε συνέντευξή του στο RMC ο Ροναλντίνιο μίλησε για τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ και Λίβερπουλ, αποκαλύπτοντας πως θα βρίσκεται στο πλευρό των κόκκινων, λόγω της αγάπης του στην Μπαρτσελόνα.

"Είναι δύο μεγάλες ομάδες που έχουν πολύ καλούς παίκτες. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Η Ρεάλ είναι πολύ καλή, αλλά αφού μου αρέσει πολύ η Μπαρτσελόνα, είμαι με τη Λίβερπουλ".

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος "μάγος" αναφέρθηκε στις έντονες αποδοκιμασίες που δέχθηκε τη φετινή σεζόν η Παρί Σεν Ζερμέν, εκφράζοντας την έκπληξή του για τις αλλαγές που θέλει να κάνει ο σύλλογος.

"Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι οι σπουδαίοι παίκτες είναι εκεί. Και θέλετε να τα αλλάξετε όλα; Τι θέλετε να έχετε, τους χειρότερους παίκτες στον κόσμο; Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να καταλάβουν αυτόν τον νέο τρόπο ζωής και να παίξουν ποδόσφαιρο. Και τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά σιγά. Αυτή η προσαρμογή είναι φυσιολογική.

Ο Νεϊμάρ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είχε αρκετούς τραυματισμούς φέτος, αλλά όταν είναι στο 100% είναι ένας πολύ ξεχωριστός παίκτης. Νεϊμάρ, Ντι Μαρία, Μέσι. Οι μεγάλοι παίκτες είναι μαζί. Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με αυτό, με ποιον θα παίξεις;"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ