ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ρόμπερτσον: "Μου πέταξαν αναπτήρες, ελπίζω τουλάχιστον να κόψουν το κάπνισμα"

Ο Άντι Ρόμπερτσον κάνει δηλώσεις μετά την εκτός έδρας νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπενφίκα στα προημιτελικά του Champions League
Ο Άντι Ρόμπερτσον κάνει δηλώσεις μετά την εκτός έδρας νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπενφίκα στα προημιτελικά του Champions League PRINT SCREEN TWITTER

Ο Άντι Ρόμπερτσον αντιμετώπισε με χιούμορ τους αναπτήρες που του πέταξαν οι οπαδοί της Μπενφικά μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Λίβερπουλ, τονίζοντας πως ίσως αυτό να τους βοηθήσει να κόψουν τη κακή συνήθεια του καπνίσματος.

Το φινάλε του αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπενφίκα βρήκε τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ να γιορτάζουν το 3-1 στο χορτάρι για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Champions League.

Από την άλλη η απογοήτευση κυριάρχησε στις τάξεις των "αετών", ενώ ήττα στο Ντα Λουζ προκάλεσε θυμό στους οπαδούς της ομάδας, εκ των οποίων κάποιοι ξέσπασαν, πετώντας αναπτήρες στον Άντι Ρόμπερτσον, όπως ο ίδιος δήλωσε μετά το φινάλε.

Μιλώντας συγκεκριμένα, στο BT Sport, ο Σκωτσέζος διεθνής αναφέρθηκε στη φιλοξενία των φίλων της Μπενφίκα, αναφέροντας: "Δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένοι, σωστά;

Μου πέταξαν αρκετούς αναπτήρες, ελπίζω τουλάχιστον να τους βοηθήσει να σταματήσουν το κάπνισμα και να κρατήσουν τα θετικά. Όμως, βλέπουμε συχνά ανθρώπους να χτυπιούνται και τέτοια πράγματα. Ήταν πολύ κοντά μου, αλλά κανένας δεν με χτύπησε.

Ξέρω πότε είναι αργά στο παιχνίδι και απογοητεύεσαι, αλλά γνωρίζεις ότι δεν πρέπει να πετάς αντικείμενα στο γήπεδο και να προσπαθείς να βλάψεις τον κόσμο".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ