EURO 2020

Ρόμπερτσον: "Αξίζαμε τη νίκη, ο ένας πόντος μάς κρατάει ζωντανούς"

Ο Άντι Ρόμπερτσον στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Σκωτία στο Γουέμπλεϊ για το Euro 2020.
Ο Άντι Ρόμπερτσον στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Σκωτία στο Γουέμπλεϊ © 2021 CARL RECINE/POOL PHOTO VIA AP

Ο αρχηγός της Σκωτίας, Άντι Ρόμπερτσον, μετά την ισοπαλία με την Αγγλία (0-0) ανέφερε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη και ο ένας πόντος τούς κρατάει ζωντανούς στην υπόθεση της πρόκρισης.

Η Σκωτία κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία απ' το Γουέμπλεϊ κόντρα στην Αγγλία (0-0) με τον τέταρτο όμιλο του Euro 2020 να παίρνει φωτιά. Ο Άντι Ρόμπερτσον στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη. Ωστόσο, ο ένας βαθμός τούς κρατάει ζωντανούς.

"Αξίζαμε τη νίκη, Είχαμε τις μεγάλες ευκαιρίες. Ανά στιγμές κρατούσαμε την μπάλα πολύ καλά και τους προκαλέσαμε σύγχυση. Ακόμη μία νύχτα δεν καταφέραμε να φύγουμε με κάτι παραπάνω. Πήραμε ένα έναν βαθμό, μας κρατάει ζωντανούς. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε αυτό το συναίσθημα και να το χρησιμοποιήσουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα" σχολίασε αρχικά ο Ρόμπερτσον.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόδοση του 20χρονου Γκίλμουρ: "Ήταν απ' τους καλύτερους. Του μίλησα στο ξενοδοχείο σήμερα. Έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του. Μπορεί να πάρει όσες περισσότερες συμμετοχές θέλει με την εθνική ομάδα".

Τέλος ο Ρόμπερτσον μίλησε για τον τρόπο που αντιμετώπισε η Σκωτία τα βαριά "όπλα" των Άγγλων: "Ο Κέιν είναι ένας απ' τους παίκτες που πρέπει να προσέχουμε. Κρατήσαμε ήσυχο τον Φόντεν και τον Στέρλινγκ. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε με την αλλαγή του Γκρίλις, αλλά τον ελέγξαμε".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΩΤΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ