ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ρομπέρτο: "Ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι τελείωσε το πρωτάθλημα"

Ο Σέρζι Ρομπέρτο της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ για τη La Liga 2022-2023 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 19 Μαρτίου 2023
Ο Σέρζι Ρομπέρτο της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ για τη La Liga 2022-2023 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 © 2023/JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Σέρζι Ρομπέρτο παρέμεινε προσγειωμένος για την έκβαση της La Liga παρά τη νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ με γκολ του και το άνοιγμα της διαφοράς στους 12 πόντους.

Ο Σέρζι Ρομπέρτο ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές και σκόρερ της Μπαρτσελόνα στη νίκη 2-1 επί της Ρεάλ στο clasico που άνοιξε στους 12 βαθμούς τη διαφορά των δύο ομάδων στη La Liga.

Ο Ισπανός μέσος όμως αρνήθηκε να υποστηρίξει ότι τελείωσε η υπόθεση τίτλος: "Ποτέ δεν μπορείς να το πεις. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και ποτέ δεν μπορείς να θεωρήσεις τελειωμένη τη Ρεάλ. Οι δώδεκα πόντοι είναι δύσκολο να καλυφθούν, αλλά εξαρτάται από εμάς, κάτι που είναι καλό".

"Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και για το ότι βοήθησα. Επίσης, για το γκολ του Φρανκ Κεσιέ. Προήλθαμε από ένα γκολ του Μάρκο Ασένσιο που δεν καταλάβαμε ότι υπήρχε οφσάιντ.

Μετά σκοράραμε και είναι καλύτερη η γεύση τέτοιας νίκης, στο τελευταίο λεπτό. Σήμερα ήταν είτε εγώ είτε ο Φρανκ στην ενδεκάδα και στο τέλος σκοράραμε κι οι δύο.

"Είμαι χαρούμενος που συνέχισα στο σύλλογο της ζωής μου. Έχω αγωνιστεί μόνο σε αυτόν το σύλλογο. Ευχαριστώ τον Τσάβι, τη διοίκηση, τον πρόεδρο. Είναι ο τρόπος μου να επιστρέψω αυτήν την αγάπη. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε στη διακοπή".

Τσάβι: "Ήμασταν ανώτεροι"

Ο Τσάβι δεν μίλησε για την απόσταση που χωρίζει τις δύο ομάδες και σχολίαασε αμιγώς το παιχνίδι.

"Κυριαρχήσαμε και δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Είμαι ικανοποιημένος. Η ομάδα άδειασε από τη δουλειά και στην επίθεση και στην άμυνα. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Νομίζω ήμασταν καλοί.

Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, μεγαλύτερο έλεγχο. Η Ρεάλ γνωρίζει πώς να ανταπεξέρθει στην πίεση ψηλά. Το ακυρωθέν γκολ ήρθε από δική μας ενέργεια. Νομίζω ότι ήμασταν ανώτεροι.

"Είχα αμφιβολίες μέχρι την τελευταία στιγμή για το δίλημμα Σέρζι ή Φρανκ. Στο τέλος εξελίχθηκε πολύ καλά, αφού σκόραραν κι οι δύο. Ήθελα να κάνω την αλλαγή του Ραφίνια ανεξαρτήτως του γκολ που πέτυχε η Ρεάλ. Είχε αδειάσει και είχε κίτρινη κάρτα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΒΙ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ