ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι: "Πλήγωσε" ξανά την Ντόρτμουντ και σημείωσε επίδοση ρεκόρ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Λεβερκούζεν
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Λεβερκούζεν © 2022 ANDREAS SCHAAD / AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σημείωσε ένα από τα τρία γκολ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ, στην οποία οι Βαυαροί εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο και έφτασε τα οκτώ σερί εντός έδρας παιχνίδια που σκοράρει απέναντι στους Βεστφαλούς, κάτι που αποτελεί ρεκόρ. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει σκοράρει σε τόσα συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, κόντρα στον ίδιο αντίπαλο.

Η Μπάγερν Μονάχου πήρε το Klassiker κόντρα στην Ντόρτμουντ επικρατώντας με 3-1 στην Allianz Arena και εξασφάλισε και μαθηματικά τον δέκατο διαδοχικό της τίτλο.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών των Βαυαρών ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος σημείωσε ένα από τα τρία γκολ για την ομάδα του Νάγκελσμαν, σημειώνοντας μια επίδοση ρεκόρ.

Συγκεκριμένα με αυτό τα γκολ, έφτασε τα οκτώ σερί εντός έδρας παιχνίδια που σκοράρει με τη φανέλα της Μπάγερν κόντρα στην πρώην του ομάδα. Κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν έχει σημειώσει γκολ σε τόσα συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια ενάντια σε έναν αντίπαλο.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ