CHAMPIONS LEAGUE

Ρόμπεν: "Ας μείνουμε σιωπηλοί"

Ρόμπεν: "Ας μείνουμε σιωπηλοί"

Παρά το 4-0 ο Άριεν Ρόμπεν δεν βιάζεται να πανηγυρίσει, δείχνοντας σεβασμό στην Μπαρτσελόνα, όπως και ο προπονητής του, Γιουπ Χάινκες. Δείτε τι δήλωσαν επίσης Ριμπερί, Λαμ και Μαρτίνεθ

Ο Άριεν Ρόμπεν προτείνει στις τάξεις της Μπάγερν να μείνουν σιωπηλοί, παρά το 4-0 επί της Μπαρτσελόνα στον πρώτο ημιτελικό.

"Η Μπαρτσελόνα είχε κυριαρχήσει στην Ευρώπη τα τελευταία 5 χρόνια, έτσι το να τους κερδίσεις με αυτόν τον τρόπο σε κάνει υπερήφανο", τόνισε ο Ολλανδός και συνέχισε: "Αλλά ας μείνουμε σιωπηλοί, μπορούμε να απολαύσουμε αυτήν την βραδιά, αλλά υπάρχει ένα ακόμη ματς".

"Κάναμε το τέλειο ματς. Παλέψαμε για κάθε μέτρο. Δεν τους δώσαμε καθόλου χώρο να παίξουν και είχαν μόνο μία δύο ευκαιρίες".

Συγκρατημένος ήταν και ο προπονητής της Μπάγερν, Γιουπ Χάινκες: "Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, αλλά δεν με... συγκινεί και ιδιαίτερα. Ξέρω ότι έχουμε ακόμη 90 δύσκολα λεπτά στην Ισπανία. Θα απολαύσουμε αυτό που έγινε σήμερα, αλλά όχι για πολύ. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην τακτική ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα, καθώς είναι αυτό που κάνει την ομάδα μου να ξεχωρίζει φέτος".

Φρανκ Ριμπερί: "Για να πάρουμε τέτοιο αποτέλεσμα, ξέραμε να τρέξουμε να πιέσουμε πολύ όλοι μαζί. Πέρα από αυτό, ξέραμε ότι έχουμε στράικερ που μπορεί να σκοράρει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Μένει ένα ακόμη ματς, αλλά νομίζω πως παίξαμε πολύ καλά απόψε".

Φίλιπ Λαμ: "Φυσικά και μπορώ να κατανοήσω τι έγινε σήμερα! Έχουμε την ικανότητα να νικήσουμε κάθε αντίπαλο. Είναι δεδομένο ότι η Μπαρτσελόνα έχει προβλήματα στον αέρα. Η αμυντική μας εμφάνιση άγγιξε την τελειότητα, αυτή το κλειδί της επιτυχίας ματς σήμερα".

Χάβι Μαρτίνεθ: "Παίξαμε πολλά καλά ματς φέτος, αλλά είμαι σίγουρος πως αυτό ήταν το καλύτερο. Ξέραμε πως να παίξουμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Είχαν ελάχιστες ευκαιρίες, καθώς κυριαρχήσαμε στο κέντρο και αποτρέψαμε να κυκλοφορήσουν την μπάλα. Εκμεταλλευτήκαμε στις στημένες φάσεις".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ