VIRAL

Ρόμα: Τούρτα-έκπληξη για τον εορτάζοντα Μουρίνιο από τους παίκτες

Ρόμα: Τούρτα-έκπληξη για τον εορτάζοντα Μουρίνιο από τους παίκτες
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΡΟΜΑ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Ζοζέ Μουρίνιο συμπλήρωσε 59 χρόνια ζωής και οι ποδοσφαιριστές της Ρόμα θέλησαν να του κάνουν μία γλυκιά έκπληξη, με μία τούρτα γενεθλίων να περιμένει τον special one στα αποδυτήρια των τζαλορόσι.

Η 26η Ιανουαρίου είναι μία ιδιαίτερη ημερομηνία για τον Ζοζέ Μουρίνιο καθώς έχει τα γενέθλιά του, με τον Πορτογάλο να γίνεται φέτος 59 ετών και την Ρόμα να θέλει να του δείξει όλη την αγάπη και τη ζεστασιά που έχει για αυτόν μέσω μίας όμορφης χειρονομίας.

Εμπνευστές της ήταν οι ποδοσφαιριστές των τζαλορόσι, με τον special one να μπαίνει στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου της Τριγκόρια την Τετάρτη και εκεί να βλέπει αρκετούς παίκτες του να τον υποδέχονται με δυνατά χειροκροτήματα αλλά και με μία τούρτα να τον περιμένει στο τραπέζι, με το σήμα των λύκων ως επικάλυψη και δύο κεράκια πάνω σε αυτήν.

Ο Μουρίνιο έσβησε τα κεράκια μέσα σε αποθέωση (Πατρίσιο, Σομουρόντοφ, Πέρεθ, Μιχιταριάν, Ολιβέιρα, Αφένια-Γκιαν, Σπινατσόλο και Πελεγκρίνι βρέθηκαν στα αποδυτήρια) και κατόπιν έκοψε ένα κομμάτι που το έδωσε στον αρχηγό της Ρόμα, Λορέντσο Πελεγκρίνι, για να δώσει κατόπιν το σύνθημα: "Πάμε τώρα να δουλέψουμε".

TAGS VIRAL ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ