ΡΟΜΑ

Ρόμα: Θυμήθηκε τη γκολάρα του Τότι πριν το ραντεβού με την Ίντερ

Ρόμα: Θυμήθηκε τη γκολάρα του Τότι πριν το ραντεβού με την Ίντερ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΡΟΜΑ ΣΤΟ TWITTER

Η Ρόμα φρόντισε να "ζεστάνει" τους οπαδούς της λίγες ώρες πριν τη σπουδαία μάχη με την Ίντερ στο "Μεάτσα", δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο Twitter ένα video με το αριστουργηματικό γκολ του Φραντσέσκο Τότι σε αυτό το γήπεδο το 2005.

Ίντερ και Ρόμα μετρούν αντίστροφα για την αναμέτρησή τους το απόγευμα του Σαββάτου στο χορτάρι του "Μεάτσα", σε ένα ματς που οι Μιλανέζοι θέλουν το τρίποντο για να κάνουν σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του σκουντέτο και οι Ρωμαίοι για να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο τη νέα σεζόν.

Η αδημομονία των οπαδών είναι πολύ μεγάλη και οι λύκοι θέλησαν να "ζεστάνουν" τον κόσμο τους ενόψει του αγώνα με ένα ξεχωριστό video που δημοσίευσαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter.

Σε αυτό είναι μεγάλος πρωταγωνιστής ο εμβληματικός και ιστορικός καπιτάνο της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, σε ένα από το ομορφότερα -αν όχι το ομορφότερο- γκολ της καριέρας του, όταν είχε διασχίσει το μισό Μεάτσα για να σκοράρει με απίστευτη λόμπα εκτός περιοχής απέναντι στους νερατζούρι, σε ματς πρωταθλήματος στις 26 Οκτωβρίου 2005.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ