ΡΟΜΑ

Ρόμα: "Τελειώνει" τη μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα από την Πόρτο

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα με τη φανέλα της Πόρτο
Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα με τη φανέλα της Πόρτο PHOTO CREDITS: © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ακόμη κι εντός της ημέρας ενδέχεται να ολοκληρωθεί το deal ανάμεσα στη Ρόμα και την Πόρτο για τον δανεισμό (με οψιόν αγοράς) του Σέρτζιο Ολιβέιρα, σύμφωνα με την Corriere dello Sport.

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η ολοκλήρωση του deal ανάμεσα στη Ρόμα και την Πόρτο, για χάρη του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Όπως αναφέρει η Corriere dello Sport, ο ιταλικός σύλλογος τα έχει βρει σε όλα με τον άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ, με τη μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει να αφορά σε κάποιες λεπτομέρειες στις διαπραγματεύσεις με την Πόρτο.

Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται δε η διάθεση/πρόθεση της Ρόμα να τελειώσει άμεσα το θέμα, δίχως περαιτέρω καθυστέρηση αφού ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει άμεσα τον παίκτη στην ιταλική πρωτεύουσα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα νούμερα της υπόθεσης, γίνεται λόγος για δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν αντί 1.5 εκατομμυρίων ευρώ, με οψιόν αγοράς που φτάνει στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Την ίδια ώρα, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα έχει πει το "ναι" για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 29χρονος μέσος έχει 13 συμμετοχές με 2 γκολ μέχρι στιγμής στην Primeira Liga, ενώ έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια στη φάση των ομίλων του Champions League, σημειώνοντας μάλιστα 1 γκολ.

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν πέρασε για ένα εξάμηνο από τη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ως δανεικός από την Πόρτο στο β' μισό της σεζόν 2018/19, βάζοντας κι αυτός το λιθαράκι του στην κατάκτηση του νταμπλ.

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΠΟΡΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ