ΡΟΜΑ

Η Ρόμα συμφώνησε με τη Γουλβς για τον Ρούι Πατρίσιο, ανοίγει ο δρόμος για τον Σα στους "λύκους"

Ο Ρούι Πατρίσιο με τη φανέλα της Γουλβς
Ο Ρούι Πατρίσιο με τη φανέλα της Γουλβς © 2021 CARL RECINE / POOL REUTERS / AP IMAGES

Η Ρομά έχει έρθει σε συμφωνία με τη Γουλβς για την απόκτηση του 33χρονου Πορτογάλου τερματοφύλακα, Ρούι Πατρίσιο και πλέον ο δρόμος για τη μεταγραφή του Ζοζέ Σα στους Άγγλους είναι ανοικτός.

Η Ρόμα ήρθε σε συμφωνία με τη Γουλβς για την απόκτηση του Ρούι Πατρίσιο, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε ένα ποσό κοντά στα έξι εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο 33χρονος Πορτογάλος τερματοφύλακας, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει υποχρεώσεις με την εθνική Πορτογαλίας για το Euro 2020, έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες με τους Ρωμαίους, για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Τη συγκεκριμένη υπόθεση τρέχει και ο Πορτογάλος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος τρέχει και το θέμα της μεταγραφής του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοζέ Σα στη Γουλβς.

Από τη στιγμή που αδειάζει η θέση του τερματοφύλακα στους "λύκους" είναι θέμα χρόνου η μεταγραφή του Σα στην ομάδα της Premier League, τα δεδομένα της οποίας σας έχει αναλύσει το SPORT24, όπως φυσικά και για τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου κίπερ.

TAGS ΡΟΜΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ