ΡΟΜΑ

Ρόμα μεταγραφές: Ρίχνει τις αξιώσεις της για Τζανιόλο και έρχεται πιο κοντά στην Γιουβέντους

Ρόμα μεταγραφές: Ρίχνει τις αξιώσεις της για Τζανιόλο και έρχεται πιο κοντά στην Γιουβέντους

Ο Νικολό Τζανιόλο είναι ένας από τους μεγάλους προσεχείς στόχους της Γιουβέντους για την άμεση ενίσχυσή της και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Αλφρέντο Πεντουλά, είναι πολύ κοντά στο να κλείσει το deal με την Ρόμα την ερχόμενη εβδομάδα.

Η Ρόμα αξίωνε εδώ και πολύ καιρό ένα ποσό μεταξύ 50 και 60 εκατομμυρίων ευρώ για τον Νικολό Τζανιόλο, αποθαρρύνοντας έτσι την Γιουβέντους, ωστόσο τα δεδομένα είναι πλέον διαφορετικά και δεν αποκλείεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να υπάρχει συμφωνία.

Αυτό αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλφρέντο Πεντουλά, κάνοντας λόγο για διάθεση των τζαλορόσι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους σε ένα ποσό μεταξύ των 40 και των 45 εκατομμυρίων ευρώ για να βρεθεί η χρυσή τομή με την Γιουβέντους αναφορικά με τον 23χρονο διεθνή επιτελικό μέσο.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως ένα πιθανό σενάριο για να επιτευχθεί το deal και να μετακομίσει ο παίκτης στο Τορίνο είναι να δοθεί με τη μορφή δανεισμού στους μπιανκονέρι με ένα ποσό της τάξης των 10-12 εκατομμυρίων ευρώ, για να μπει στη συμφωνία ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς του, έναντι ποσού μεταξύ 30 και 33 εκατομμυρίων.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ