VIRAL

Ρόμα: Πήγε το τρόπαιο του Conference στον γηραιότερο κάτοχο διαρκείας της ομάδας

Ρόμα: Πήγε το τρόπαιο του Conference στον γηραιότερο κάτοχο διαρκείας της ομάδας
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΡΟΜΑ ΣΤΟ YOUTUBE

Η Ρόμα βρήκε έναν υπέροχο τρόπο για να τιμήσει τον μεγαλύτερο ηλικιακά κάτοχο διαρκείας των τζαλορόσι, με τον Τιάγκο Πίντο να τον επισκέπτεται έχοντας μαζί το τρόπαιο του Conference League που κατέκτησε τον περασμένο Μάιο η ομάδα του Μουρίνιο.

Η Ρόμα έδωσε μέγιστη χαρά σε εκατομμύρια οπαδούς της τον περασμένο Μάιο με την επικράτησή της με 1-0 επί της Φέγενορντ και την κατάκτηση του Conference League και λίγους μήνες αργότερα θέλησε να κάνει έναν εξ αυτών ακόμα περισσότερο ευτυχισμένο.

Δεν ήταν ωστόσο κάποιος τυχαίος αλλά ένα πολύ ξεχωριστό άτομο για την οικογένεια των τζαλορόσι, με τον 96χρονο Τζόρτζιο να είναι ο γηραιότερος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας και να λαμβάνει για αυτό ένα σπέσιαλ δώρο.

Το τρόπαιο του Conference League, με τον γενικό διευθυντή των Ρωμαίων, Τιάγκο Πίντο, να τον επισκέπτεται σπίτι του και αφού μίλησαν για λίγο για τα νέα της ομάδας να του δείχνει το τρόπαιο, δίνοντάς του την ευκαιρία να το θαυμάσει από κοντά και να βγάλει αρκετές αναμνηστικές φωτογραφίες δίπλα του.

TAGS VIRAL ΡΟΜΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ