ΡΟΜΑ

Ρόμα: Οι παίκτες ζήτησαν συγγνώμη στους φιλάθλους που αρνήθηκαν τη φανέλα του αρχηγού Πελεγκρίνι ύστερα από τον διασυρμό

Ρόμα: Οι παίκτες ζήτησαν συγγνώμη στους φιλάθλους που αρνήθηκαν τη φανέλα του αρχηγού Πελεγκρίνι ύστερα από τον διασυρμό
TWITTER

Η συντριβή της Ρόμα στη Νορβηγία από την Μπόντο Γκλιμτ οδήγησε τους παίκτες της ομάδας στην κερκίδα των φιλοξενουμένων να ζητούν συγγνώμη. Αρνήθηκαν τη φανέλα του Λορέντζο Πελεγκρίνι οι φίλαθλοι.

Οι παίκτες της Ρόμα δέχθηκαν πυρά από τον Ζοζέ Μουρίνιο στις δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή έπειτα από τη συντριβή από την Μπόντο Γκλιμτ για το Europa Conference League, όμως ούτε οι φίλαθλοι των "τζιαλορόσι" τους χαρίστηκαν.

Περίπου 400 άτομα έκαναν το μακρινό ταξίδι για τη Σκανδιναβία και είδαν την αγαπημένη ομάδα τους να διασύρεται με 1-6 από τους πρωταθλητές Νορβηγίας για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου του θεσμού.

Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, οι παίκτες της Ρόμα κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα των φιλοξενουμένων, προεξάρχοντος του Λορέντζο Πελεγκρίνι, και άνοιξαν διάλογο με τους εξαγριωμένους φιλάθλους, οι οποίοι τους φώναζαν και τους έβριζαν. Όταν ο αρχηγός επιχείρησε να τους πετάξει τη φανέλα ως δώρο, οι φίλοι των Ρωμαίων αρνήθηκαν να τη δεχθούν.

Στη συνέχεια, οι παίκτες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια, χωρίς περαιτέρω συμβάντα.

TAGS ΡΟΜΑ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ