ΡΟΜΑ

Ρόμα: Οι οπαδοί ανταμείβουν την ομάδα του Μουρίνιο με νέα sold out

Ρόμα: Οι οπαδοί ανταμείβουν την ομάδα του Μουρίνιο με νέα sold out
@2022 ANTON UZUNOV/AP IMAGES

Οι δύο σερί ήττες από Ουντινέζε και Λουντογκόρετς δεν ήταν αρκετές για να βάλουν φρένο στον ενθουσιασμό των οπαδών της Ρόμα για τη νέα ομάδα που έχτισε ο Ζοζέ Μουρίνιο και το "Ολίμπικο" ετοιμάζεται να ζήσει μεγάλες πιένες στα δύο προσεχή ματς.

Την τελευταία φορά που η Ρόμα είχε αρχίσει τόσο καλά στο πρωτάθλημα -πριν από τη φετινή σεζόν- είχε προπονητή τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, πρόεδρο τον Τζέιμς Παλότα και αρχηγό τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι λίγους μήνες αφότου είχε βγάλει το περιβραχιόνιο από πάνω του ο Φραντσέσκο Τότι.

Ήταν η σεζόν 2017-18 που το φινάλε είχε βρει τους τζαλορόσι να φτάνουν μέχρι τα ημιτελικά του Champions League, με την ομάδα της αιώνιας πόλης να μαζεύει 15 πόντους στις πρώτες έξι αγωνιστικές (5 νίκες - 1 ήττα), δύο βαθμούς λιγότερους από τη φετινή συγκομιδή της στο αντίστοιχο διάστημα.

Τί είναι επίσης αυτό που "συνδέει" τις δύο διαφορετικές ομάδες της Ρόμα; Μα φυσικά ο ενθουσιασμός του κόσμου της, που στην εκκίνηση της φετινής σεζόν είναι στα ύψη. Απόδειξη η παρουσία 3.000 οπαδών στο Ούντινε, 600 στην Βουλγαρία για το ματς με την Λουντογκόρετς και 3.200 στην έδρα της Έμπολι το βράδυ της Δευτέρας (12/9), με τους πιστούς των λύκων να κάνουν ουσιαστικά "πρόβα" για τη συνέχεια.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Gazzetta dello Sport", οι δύο σερί ήττες από Ουντινέζε και Λουντογκόρετς δεν έκοψαν τη φόρα του κόσμου και στα δύο προσεχή ματς της Ρόμα στο "Ολίμπικο" δεν θα υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα.

Μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί 59.000 εισιτήρια για το ματς της ερχόμενης Πέμπτης (15/9) στο Europa League με την Ελσίνκι και είναι θέμα χρόνου να φύγουν και τα τελευταία "μαγικά χαρτάκια" ενώ έχει ανακοινωθεί εδώ και ημέρες το sold out για το ματς με την Αταλάντα (18/9), όπου οι τζαλορόσι θα κυνηγήσουν το τρίποντο για να συνεχίσουν το φλερτ με την κορυφή της βαθμολογίας.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ