ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Πελεγκρίνι έγινε ο πρώτος παίκτης που έχει σκοράρει σε Champions, Europa και Conference League

Ο Λορέντζο Πελεγκρίνι πανηγυρίζει αφού σκόραρε κόντρα στην ΤΣΣΚ Σόφιας
Ο Λορέντζο Πελεγκρίνι πανηγυρίζει αφού σκόραρε κόντρα στην ΤΣΣΚ Σόφιας © 2021 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Ο Λορέντζο Πελεγκρίνι μετά τα δύο γκολ κόντρα στην ΤΣΣΚ Σόφιας το βράδυ της Πέμπτης (16/9) έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει και στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Champions League, Europa League και Europa Conference League.

Η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο έκανε ιδανική πρεμιέρα στο Europa Conference League, καθώς συνέτριψε με το βαρύ 5-1 την ΤΣΣΚ Σόφιας στην 1η αγωνιστική της διοργάνωσης. Ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ήταν ο Λορέντζο Πελεγκρίνι ο οποίος αρχικά ισοφάρισε προσωρινά για τους "τζαλορόσι" στο 25', για να κάνει στη συνέχεια στο 62' το 2-1.

Εκτός του ότι ο 25χρονος Ιταλός συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του, ταυτόχρονα έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που βρήκε δίχτυα και στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Champions League, Europa League και Europa Conference League.

Οι διακρίσεις όμως δεν σταματούν εδώ για τον Πελεγκρίνι, αφού μετά τα δύο τελευταία του γκολ έφτασε τα τέσσερα αυτή τη σεζόν. Κανένας άλλος μέσος στα κορυφαία πέντε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν έχει βρει δίχτυα τόσες φορές.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE EUROPA LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ