VIRAL

Ρόμα: Ο Μουρίνιο τράβηξε video τους παίκτες του ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της ομάδας

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τότεναμ κατά τη διάρκεια αγώνα για τους ομίλους του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό | 26 Νοεμβρίου 2019
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τότεναμ κατά τη διάρκεια αγώνα για τους ομίλους του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό | 26 Νοεμβρίου 2019 @ 2021 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποφάσισε να διοργανώσει ένα δείπνο για την ομάδα της Ρόμα εντός του προπονητικού κέντρου, με τους παίκτες να ξεσηκώνονται κατά τη διάρκειά του και να τραγουδούν αγκαλιασμένοι τον ύμνο των τζαλορόσι.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που επιχειρεί στην έναρξη της θητείας του στην Ρόμα ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι να φτιάξει ένα κλίμα ενότητας και ομοψυχίας μέσα στην ομάδα του και φαίνεται πως το πετυχαίνει.

Απόδειξη το δείπνο που διοργάνωσε εντός του προπονητικού κέντρου το βράδυ της Τρίτης στο οποίο πήραν μέρος οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, με το event να φέρνει έκρηξη συναισθημάτων.

Κάποια στιγμή, οι παίκτες των λύκων ανέβηκαν όλοι τις στις καρέκλες και άρχισαν να τραγουδούν με πάθος τον ύμνο της ομάδας (Πελεγκρίνι και Τζέκο οι πρώτοι που σηκώθηκαν, ζητώντας από τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν), με τον Πορτογάλο να δημοσιεύει video με όλο το σκηνικό στο λογαριασμό του στο Instagram και να σχολιάζει ως εξής: "Χωρίς λόγια".

Το όλο σκηνικό φρόντισε να το καταγράψει και ο Γκονσάλο Βιγιάρ, με τον 23χρονο Ισπανό μέσο των Ρωμαίων να δημοσιεύει το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter και να κάνει λόγο για "τρέλα".

TAGS VIRAL ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ