ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Μουρίνιο συνάντησε τον ΜακΓκρέγκορ και ήπιε μαζί του ιρλανδικό ουίσκι

Ο Ζοζέ Μουρίνιο με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ
Ο Ζοζέ Μουρίνιο με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ PRINT SCREEN INSTAGRAM: JOSEMOURINHO

Ο Ζοζέ Μουρίνιο βρέθηκε με τον σταρ του ΜΜΑ, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, στη Ρώμη, του χάρισε μία φανέλα των "τζαλορόσι" και όπως μοιράστηκε με τους εκατομμύρια φαν του στα social media ήπιε μαζί του ιρλανδικό ουίσκι.

Ο Ιρλανδός αστέρας του ΜΜΑ, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ταξίδεψε στην Ιταλία και επισκέφτηκε τη Ρώμη, όπου και συνάντησε τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος κόουτς της Ρόμα μοιράστηκε στα social media τη συνάντηση του με τον 33χρονο σταρ και αποκάλυψε ότι του χάρισε μία φανέλα των "τζαλοροσι".

Μάλιστα, ο ΜακΓκρέγκορ ήταν η αφορμή για να δοκιμάσει ο Μουρίνιο το ουίσκι της παραγωγής του Ιρλανδού, Proper No. 12, με τον Πορτογάλο να σχολιάζει χιουμοριστικά πως πρόκειται για "θαύμα".

"Ναι, αυτός είναι! Ναι, ο μεγάλος Κόνορ ΜακΓκρέγκορ βρίσκεται στη Ρώμη και ναι ήταν πραγματικά χαρά μου να τον γνωρίσω, να μοιραστώ μερικές ιστορίες μαζί του και να του προσφέρω την πιο όμορφη φανέλα της πόλης, της Ρόμα. Έκανε ένα θαύμα, είναι αδύνατο να πω όχι στον Κόνορ, έπρεπε να δοκιμάσω το ουίσκι Proper", έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

TAGS ΡΟΜΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ FIGHTSPORTS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ