ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Μουρίνιο έβαλε στο στόχαστρο τρεις παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια ντέρμπι της Ρόμα με την Λάτσιο | 20 Μαρτίου 2022
Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια ντέρμπι της Ρόμα με την Λάτσιο | 20 Μαρτίου 2022 @2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Οι μεταγραφές των Έιμπραχαμ και Μέιτλαντ-Νάιλς έπεισαν τον Ζοζέ Μουρίνιο να συνεχίσει να "εμπιστεύεται" την Premier League, με την Corriere dello Sport να αναφέρει πως θα κυνηγήσει τρεις παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έναν από την Άστον Βίλα.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ζοζέ Μουρίνιο επέλεξε τους Έιμπραχαμ και Μέιτλαντ-Νάιλς από Τσέλσι και Άρσεναλ αντίστοιχα και δεν το μετάνιωσε, ειδικά στην περίπτωση του Άγγλου επιθετικού που μέχρι στιγμής μετράει 24 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ρόμα.

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως επηρέασε τον Πορτογάλο προπονητή, με την Corriere dello Sport να υποστηρίζει πως σκοπεύει και στην προσεχή μεταγραφική περίοδο να διεκδικήσει παίκτες από την κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας θεωρώντας πως διαθέτουν "ποιότητα, αντοχή και δυναμισμό".

Σύμφωνα μάλιστα με το σχετικό δημοσίευμα, ο special one έχει στρέψει τις κεραίες του προς το Μάντσεστερ και στην πρώην ομάδα του, την Γιουνάιτεντ, έχοντας βάλει στο μάτι τρεις παίκτες που -εκτός συνταρακτικού απροόπτου- θα κουνήσουν μαντήλι από τους κόκκινους διαβόλους.

Αυτοί είναι οι Νεμάνια Μάτιτς, Ερίκ Μπαγί και Ντιόγκο Ντάλοτ, με τους τρεις παίκτες να είναι στον αέρα ενόψει των σαρωτικών αλλαγών που αναμένεται να φέρει στα αποδυτήρια του Ολντ Τράφορντ ο Έρικ τεν Χαχ και τον Μουρίνιο να ενδιαφέρεται να τους εντάξει στο δυναμικό των τζαλορόσι, όπως και τον Ντάγκλας Λουίζ της Άστον Βίλα.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ