ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Μουρίνιο απέκτησε νέο βοηθό στον πάγκο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα σε ματς της Serie A απέναντι στην Σαμπντόρια | 22 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα σε ματς της Serie A απέναντι στην Σαμπντόρια | 22 Δεκεμβρίου 2021 @2021 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα έχει από τη έναρξη του 2022 νέο συνεργάτη στην Ρόμα, με τον Ζοάο Σακραμέντο να αφήνει το πόστο του βοηθού προπονητή και τον Σαλβατόρε Φότι να παίρνει τη θέση του δίπλα στον special one.

Αλλαγή στον πάγκο της Ρόμα και συγκεκριμένα όσον αφορά στο πόστο του πιο στενού συνεργάτη του Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Ζοάο Σακραμέντο να αποχωρεί από τη θέση αυτή και να αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ο Σαλβατόρε Φότι.

"Τερματίζω έναν κύκλο 2 ετών στο πλευρό του κυρίου Μουρίνιο, κάτι που με γεμίζει με υπερηφάνεια. Το να δουλέψω μαζί του ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Θα σου είμαι πάντα ευγνώμων μίστερ, σου εύχομαι τα καλύτερα", ήταν το προσωπικό του μήνυμα στο Instagram με το οποίο θέλησε να πει αντίο στην Ρόμα και στον Πορτογάλο ο Σακραμέντο.

Όσον αφορά δε στον νέο βοηθό του Μουρίνιο, ο Σαλβατόρε Φότι είναι 33 ετών και ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στη θέση του επιθετικού (έχει περάσει από Βενέτσια και Σαμπντόρια), ενώ από το 2016 ήταν μέλος του επιτελείου του Μάρκο Τζαμπάολο στην Σαμπντόρια, ακολουθώντας τον κατόπιν σε Μίλαν και Τορίνο.

TAGS ΡΟΜΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ