ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Έιμπραχαμ ενεπλάκη σε τροχαίο με την πανάκριβη Porsche του

Ο Τάμι Έιμπραχαμ μετά τη χαμένη ευκαιρία να σκοράρει στο Ρόμα - Ζόρια στο Europa League
Ο Τάμι Έιμπραχαμ μετά τη χαμένη ευκαιρία να σκοράρει στο Ρόμα - Ζόρια στο Europa League © 2021 GREGORIO BORGIA / AP IMAGES

Ο επιθετικός της Ρόμα, Τάμι Έιμπραχαμ, ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό τροχαίο, καθώς βρισκόταν τη Δευτέρα (3/1) καθ' οδόν για την προπόνηση της ομάδας. Ο 24χρονος επέβαινε στην πανάκριβη Porsche του, ενώ όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Σε τροχαίο ενεπλάκη ο Άγγλος επιθετικός της Ρόμα, Τάμι Έιμπραχαμ, τη Δευτέρα (3/1). Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι που το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στην ιταλική ομάδα αντί 40 εκατομμύρια ευρώ, με τους "μπλε" να έχουν ρήτρα επαναγοράς του, ενώ βρισκόταν καθ' οδόν για την προπόνηση της ομάδας έπεσε πάνω σε ένα άλλο όχημα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, ο 24χρονος, ο οποίος επέβαινε στην πανάκριβη Porsche Cayenne έπεσε σ' ένα μικρότερο αυτοκίνητο, που οδηγούσε μία γυναίκα. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες, με τον Έιμπραχαμ να βγαίνει από το πολυτελές όχημά του για να ελέγξει την κατάσταση της οδηγού, η οποία ήταν καλά στην υγεία της.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η επέμβαση της αστυνομίας δεν χρειάστηκε καθώς οι δύο οδηγοί τα βρήκαν μεταξύ τους, ενώ ο νεαρός επιθετικός στη συνέχεια πήγε κανονικά στην προπόνηση.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ