SERIE A

Ρόμα - Νάπολι 0-0: Ο Μουρίνιο έβαλε το πρώτο STOP στην ομάδα του Σπαλέτι

Ρόμα - Νάπολι 0-0: Ο Μουρίνιο έβαλε το πρώτο STOP στην ομάδα του Σπαλέτι

Το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί της Νάπολι από την αρχή του φετινού Καμπιονάτο έλαβε τέλος στο "Ολίμπικο", με την Ρόμα να κρατάει στο 0-0 τους παρτενοπέι και να τους υποχρεώνει στην πρώτη τους απώλεια βαθμών έπειτα από 8 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Το βράδυ της Κυριακής (24/10) βρέθηκε η ομάδα που θα υποχρέωνε στην πρώτη απώλεια βαθμών στη φετινή Serie A την Νάπολι μετά το εκπληκτικό "8 στα 8" της ομάδας του ιταλικού Νότου και αυτή ήταν η Ρόμα, με τους τζαλορόσι να αναδεικνύονται ισόπαλοι 0-0 με τους παρτενοπέι στη σπουδαία μεταξύ τους αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική.

Παρά το γεγονός πως η ομάδα της αιώνιας πόλης προερχόταν από τη συντριβή με 6-1 από την Μπόντο Γκλιμτ στο Europa Conference League, ήταν απολύτως ανταγωνιστική απέναντι στην πρωτοπόρο, με το ματς να είναι ισορροπημένο και αμφότερες τις ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν.

Δεν μπόρεσε ωστόσο κάποια να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και στο τέλος "μίλησαν" οι άμυνες, με τον Μουρίνιο να σταματάει έτσι τον καλό φίλο του Σπαλέτι και αμφότερους να αποβάλλονται από τον διαιτητή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σπαλέτι έχασε την ευκαιρία να σπάσει το ρεκόρ του Μαουρίτσιο Σάρι με την Νάπολι, μένοντας στις οκτώ σερί νίκες στο πρωτάθλημα, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς γκολ σε ματς πρωταθλήματος με γηπεδούχο την Ρόμα για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο του 1980.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Κάρσντορπ, Μαντσίνι, Ιμπάνεθ, Βίνα, Κριστάντε, Βερτού, Τζανιόλο, Πελεγκρίνι, Μιχιταριάν (66' Ελ Σααραουί), Έιμπραχαμ (86' Σομουρόντοφ)

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Κουλιμπαλί, Ρούι, Ανγκισά, Φαμπιάν, Ζιελίνσκι (70' Έλμας), Πολιτάνο (70' Λοσάνο), Όσιμεν, Ινσίνιε (81' Μέρτενς)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:

Τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Σαλερνιτάνα - Έμπολι 2-4

Σασουόλο - Βενέτσια 3-1

Μπολόνια - Μίλαν 2-4

Αταλάντα - Ουντινέζε 1-1

Φιορεντίνα - Κάλιαρι 3-0

Βερόνα - Λάτσιο 4-1

Η βαθμολογία της Serie A:

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΡΟΜΑ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ