ΡΟΜΑ

Ρόμα: Γλίτωσε με πρόστιμο ο Τζανιόλο για την άσεμνη χειρονομία του στους οπαδούς της Λάτσιο

Ρόμα: Γλίτωσε με πρόστιμο ο Τζανιόλο για την άσεμνη χειρονομία του στους οπαδούς της Λάτσιο
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑ ΦΑΛΚΙ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Νικολό Τζανιόλο για το προσεχές ματς της Ρόμα απέναντι στην Έμπολι, με τον μέσο των τζαλορόσι να τιμωρείται μόνο με πρόστιμο για την άσεμνη χειρονομία του στο φινάλε του ντέρμπι με την Λάτσιο.

Η Ρόμα γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Λάτσιο την περασμένη Κυριακή στο πρώτο φετινό "Derby della Capitale" και το φινάλε του ντέρμπι βρήκε έναν παίκτη της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο να μπαίνει στη δίνη του κυκλώνα.

Αυτός ήταν ο Νικολό Τζανιόλο, καθώς έκανε μία άσεμνη χειρονομία προς τους τιφόζι της Λάτσιο λίγο πριν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και μπει στη φυσούνα, με την ενέργειά του αυτή να καταγράφεται μέσω video και να κάνει το γύρο του κόσμου με αστραπιαία ταχύτητα μέσω της δυναμικής των social media.

Κάπως έτσι, ο μέσος της Ρόμα φλέρταρε με τιμωρία αποκλεισμού από ματς της ομάδας του, ωστόσο ο κίνδυνος εξαλείφθηκε την Τρίτη, με τον αθλητικό δικαστή να ανακοινώνει την τιμωρία του που θα είναι πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ "για τη χυδαία ενέργειά προς με αποδέκτες οπαδούς αντίπαλης ομάδας".

TAGS ΡΟΜΑ ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ