SERIE A

Ρόμα - Μίλαν 1-2: Συνεχίζει την καταδίωξη της Ίντερ

Ο Φρανκ Κεσιέ πανηγυρίζει το γκολ του  με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Ρόμα για την Serie A
Ο Φρανκ Κεσιέ πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Ρόμα για την Serie A Ⓒ 2021 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Η Μίλαν βγήκε νικήτρια από τη μεγάλη μάχη που έγινε στο "Ολίμπικο" κόντρα στην Ρόμα επικρατώντας με σκορ 2-1 και κράτησε στους τέσσερις πόντους την απόσταση που τη χωρίζει από την πρωτοπόρο Ίντερ (VIDEOS).

Η Μίλαν ήταν πληγωμένη από τη βαριά ήττα στο ντέρμπι κορυφής απο την Ίντερ την περασμένη Κυριακή και όταν άρχισε το ματς στο "Ολίμπικο" κόντρα στην Ρόμα έβλεπε τη διαφορά της από την κορυφή να είναι στους επτά πόντους μετά από τη νίκη των νερατζούρι επί της Τζένοα λίγες ώρες νωρίτερα.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έδειξε χαρακτήρα, υποχρέωσε την Ρόμα στην πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα της στην Serie A επικρατώντας με 2-1 και επανέφερε στους 4 πόντους την απόσταση από την κορυφή που την κρατά ζωντανή στη μάχη του σκουντέτο, με 14 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε.

Ο Κεσιέ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 43' (δόθηκε μετά από χρήση του VAR) έβαλε μπροστά στο σκορ τους ροσονέρι και ο Βερετού έφερε το ματς στα ίσα στο 50' με υπέροχο σουτ, για να έρθει στο 58' ο Ρέμπιτς με τρομερή ατομική ενέργεια και άπιαστο διαγώνιο σουτ εντός περιοχής για να χαρίσει ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του Στέφανο Πιόλι.



Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του ματς η Μίλαν έχασε τρεις παίκτες της, με τους Τσαλχάνογλου, Ιμπραχίμοβιτς και Ρέμπιτς να αποχωρούν από το γήπεδο ελέω τραυματισμού.

ΡΟΜΑ: Λόπεθ, Μαντσίνι, Κριστάντε, Φάτσιο (62' Πέρες), Κάρσντορπ, Βιλάρ (70' Ελ Σααραουί), Βερετού (79' Ντιαβαρά), Σπινατσόλα, Πελεγκρίνι, Μιχιταριάν, Μαγιοράλ (79' Πέδρο)

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Τομόρι, Κιάερ, Ερναντέζ, Τονάλι (83' Μεϊτέ), Κεσιέ, Σαλεμάκερς (83' Καστιγέχο), Τσαλχάνογλου (46' Ντίαθ), Ρέμπιτς (67' Κρούνιτς), Ιμπραχίμοβιτς (56' Λεάο)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 24ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Βερόνα - Γιουβέντους 1-1 (77' Μπαράκ / 49' Ρονάλντο)

Σπέτσια - Πάρμα 2-2 (52'72' Γκιασί / 17' Καραμό, 25' Ερνάνι)

Μπολόνια - Λάτσιο 2-0 (19' Εμπαγιέ, 64' Σανσόνε)

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Σαμπντόρια - Αταλάντα 0-2 (40' Μαλινόβσκι, 70/ Γκόζενς)

Κροτόνε - Κάλιαρι 0-2 (56' Παβολέτι, 60' πεν. Πέδρο)

Ουντινέζε - Φιορεντίνα 1-0 (87' Νεστορόβσκι)

Ίντερ - Τζένοα 3-0 (1' Λουκακού, 69' Νταρμιάν, 79' Σάντσες)

Νάπολι - Μπενεβέντο 2-0 (34' Μέρτενς, 66' Πολιτάνο)

Ρόμα - Μίλαν 1-2 (50' Βερετού / 43' πεν. Κεσιέ, 58' Ρέμπιτς)

Τετάρτη 17 Μαρτίου

Τορίνο - Σασουόλο (16:00)

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Gregorio Borgia/Associated Press

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ