ΡΟΜΑ

Ρόμα: "Μαγεία" με πέντε γκολ επί της Σαχτάρ στο κατάμεστο "Ολίμπικο"

Ο Τάμι Έιμπραχαμ πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα σε φιλική αναμέτρηση με την Σαχτάρ στο Ολίμπικο | 7 Αυγούστου 2022
Ο Τάμι Έιμπραχαμ πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα σε φιλική αναμέτρηση με την Σαχτάρ στο Ολίμπικο | 7 Αυγούστου 2022 @2022 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Η Ρόμα αντάμειψε με γκολ και όμορφο ποδόσφαιρο τους 65.000 οπαδούς της που κατέκλυσαν το βράδυ της Κυριακής (7/8) το "Ολίμπικο", με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να θριαμβεύει με 5-0 επί της Σαχτάρ στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολόκλήρωσε η Ρόμα την καλοκαιρινή προετοιμασία της αφού στο τελευταίο φιλικό της πριν από την έναρξη της Serie A το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, επιβλήθηκε με 5-0 της Σαχτάρ.

Ο αγώνας έγινε στο "Ολίμπικο" το οποίο γέμισε με 65.000 οπαδούς των τζαλορόσι και αποτέλεσε ένα είδος γιορτής για τους Ρωμαίους, αφού πριν από την σέντρα παρουσιάστηκαν όλοι οι παίκτες, μεταξύ των οποίων τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Οι Πάουλο Ντιμπάλα και Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ γνώρισαν την αποθέωση από τους ενθουσιώδεις τιφόζι των τζαλορόσι, με τη συνέχεια να βρίσκει την Ρόμα να είναι εντυπωσιακή στο χορτάρι και να πανηγύριζει μία άνετη νίκη με σκορ 5-0.

Το φινάλε του πρώτου μέρους βρήκε τους γηπεδούχους να έχουν πετύχει ήδη τρία γκολ, με τον αρχηγό Πελεγκρίνι (19') και τους Μαντσίνι (41') και Κονοπλιά (45+1' αυτ.) ενώ στο δεύτερο μέρος πρόσθεσαν τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερ και οι Τζανιόλο (59') και Μπόβε (87').

Η σύνθεση της Ρόμα: Πατρίσιο (46' Σβίλαρ (80' Μπερ)), Μαντσίνι (66' Μπόβε), Κουμπούλα (46' Σμόλινγκ), Βίνα (46' Ιμπάνιεζ), Τσελίκ (46' Κάρσντορπ), Πελεγκρίνι (80' Τρίπι), Μάτιτς (46' Κριστάντε), Σπινατσόλα (58' Ελ Σααραουί), Ντιμπάλα (80' Αφένα-Τζαν), Τζανιόλο (65' Βαϊνάλνουμ), Έιμπραχαμ (80' Σομουρόντοφ)

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ