CONFERENCE LEAGUE

Ρόμα - Λέστερ: Ο Ρανιέρι συγκινήθηκε μετά την αποθέωση από τους οπαδούς και των δύο ομάδων

Ρόμα - Λέστερ: Ο Ρανιέρι συγκινήθηκε μετά την αποθέωση από τους οπαδούς και των δύο ομάδων
PRINT SCREEN

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι πήγε στο "Ολίμπικο" για να παρακολουθήσει διά ζώσης το Ρόμα - Λέστερ και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους και των δύο ομάδων, με τον Ιταλό προπονητή να αδυνατεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι δηλωμένος φαν της Ρόμα και ταυτόχρονα ο προπονητής που έχει ζήσει τη μεγαλύτερη στιγμή στην προπονητική καριέρα του με την κατάκτηση της Premier League με την Λέστερ τη σεζόν 2015-16.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο παραπάνω συνδυασμός τον οδήγησε το βράδυ της Πέμπτης (5/5) στις εξέδρες του "Ολίμπικο" για να δει διά ζώσης τη μάχη των δύο ομάδων για τον δεύτερο ημιτελικό του Conference League και εκεί βίωσε ένα υπέροχο συναίσθημα που θα το κουβαλάει σε όλη τη ζωή του.

Και αυτό γιατί όταν τα μάτριξ έδειξαν τον έμπειρο Ιταλό προπονητή, όλοι στο γήπεδο, τόσο οι οπαδοί της Ρόμα όσο και οι φίλοι της Ρόμα, τον χειροκρότησαν αυθόρμητα, με τον Ρανιέρι να μην κρύβει τη συγκίνησή του και να κάνει προσπάθεια για να μη βουρκώσει, ανταποδίδοντας από την πλευρά του το χειροκρότημα που έλαβε από τον κόσμο.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΛΕΣΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ