ΙΤΑΛΙΑ

Ρόμα και Ίντερ διαπραγματεύονται την ανταλλαγή Τζέκο - Σάντσες

Roma's Edin Dzeko falls during an attempt to score during the Europa League, round of 16 soccer match between Roma and Sevilla, at the Schauinsland-Reisen-Arena in Duisburg, Germany, Thursday, Aug. 6, 2020. (Wolfgang Rattay/Pool Photo via AP)
Ο Τζέκο σε αγώνα της Ρόμα με τη Σεβίλλη, τον Αύγουστο του 2020 Ⓒ 2020 WOLFGANG RATTAY/ASSOCIATED PRESS

Ο Εντίν Τζέκο θέλει να φύγει από τη Ρόμα, η Ίντερ ενδιαφέρεται για τον 35χρονο φορ και στο... κόλπο μπαίνει ως αντάλλαγμα ο Αλέξις Σάντσες.

Ρόμα και Ίντερ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ώρες για την ανταλλαγή των Εντίν Τζέκο - Αλέξις Σάντσες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Sky", οι τζαλορόσι και οι νερατζούρι δεν έχουν φτάσει σε συμφωνία, ούτε οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο, αλλά οι επαφές για ένα πιθανό deal είναι δεδομένες.

Ο 35χρονος Βόσνιος στράικερ της Ρόμα έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει, την ίδια ώρα που 33χρονος Χιλιανός κυνηγός παραχωρείται από την Ίντερ, με την οποία φέτος έχει κάνει 19 συμμετοχές και έχει σημειώσει δύο γκολ.

Ο Σάντσες έχει συμβόλαιο στην Ίντερ μέχρι το 2023 και στο παρελθόν έχει περάσει μεταξύ άλλων από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Ουντινέζε και Ρίβερ Πλέιτ.

O Τζέκο παίζει στη Ρόμα από το 2015 και με τη φανέλα της μετρά 114 γκολ σε 242 συμμετοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: ⓒ 2020 Wolfgang Rattay/Associated Press

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΡΟΜΑ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ