SERIE A

Ρόμα:"Η Γιουνάιτεντ μας φοβάται"

Ρόμα:"Η Γιουνάιτεντ μας φοβάται"
Ρόμα

"Θα πρέπει να μας φοβούνται", αυτό δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα Ντανιέλε Πράντι μετά την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ

Η ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 7-1 έχει μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη τόσο των φιλάθλων της Ρόμα όσο και των διοικούντων του συλλόγου, έτσι η κλήρωση που έγινε σήμερα και έφερε ξανά αντίπαλες τις δυο ομάδες όπως ήταν αναμενόμενο ξύπνησε τις μνήμες από αυτό το παιχνίδι.
Ο Αθλητικός διευθυντής των Ρωμαίων Ντανιέλε Πράντι έκανε δηλώσεις αμέσως μετά την κλήρωση, την οποία χαρακτήρισε δύσκολή αλλά επισήμανε ότι φέτος η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να φοβάται την ομάδα του.

" Κατά την γνώμη μου όλα τα προγνωστικά είναι υπέρ τους αφού είναι πολύ δυνατοί αντίπαλοι αλλά το ίδιο είμαστε και εμείς, μάλιστα άκουσα ήχους ανακούφισης από μεριά τους μόλις έμαθαν ότι θα παίξουν με εμάς, η αλήθεια είναι ότι δεν θα διάλεγα την Μάντσεστερ Γ. για αντίπαλο όμως νομίζω ότι μπορούμε να προκριθούμε".

" Εάν αγωνιστούμε όπως το κάνουμε εδώ και μερικές εβδομάδες τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε, οι μνήμες από εκείνη την μεγάλη ήττα με 7-1 έχουν περάσει και από τότε έχουμε μάθει πολλά καθώς αυτή την στιγμή διεκδικούμε τρεις στόχους, το Σκουντέτο, το Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά το κύπελλο Ιταλίας".




TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ