ΡΟΜΑ

Ρόμα: Έκλεισε το deal για την επιστροφή του Ελ Σααραουί

Ο Στεφάν Ελ Σααραουί με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας σε αναμέτρηση κόντρα στην Βοσνία
Ο Στεφάν Ελ Σααραουί με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας σε αναμέτρηση κόντρα στην Βοσνία Ⓒ 2019 KEMAL SOFTIC/ASSOCIATED PRESS

Ενάμιση χρόνο μετά το αντίο του ο Στεφάν Ελ Σααρουί μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στην Ρόμα, με τον Ιταλό επιθετικό να μένει ελεύθερος από την Σανγκάη και να αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει με τους τζαλορόσι.

Στεφάν Ελ Σααραουί, η επιστροφή! Αυτός είναι ο τίτλος που ταιριάζει γάντι για να περιγράψει στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή την ποδοσφαιρική περιπέτεια του Ιταλού επιθετικού, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του με την Ρόμα.

Πριν από 1,5 χρόνο μετακόμισε από την Ιταλία στην Κίνα, με την Σανγκάη Σενχούα να του προσφέρει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο τον Ιούλιο του 2019 με ετήσιες απολαβές ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο όλα δείχνουν πως έχει πάρει το δρόμο της επιστροφής.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως η λύση της συνεργασίας του με την κινεζική ομάδα είναι ειλημμένη απόφαση και από τις δύο πλευρές, με τον Ελ Σααραουί να φτάνει υπό άκρα μυστικότητα στην ιταλική πρωτεύοσα από το Ντουμπάι όπου έκανε διακοπές και να υποβάλλεται άμεσα σε τεστ κορονοϊού, ενώ μέσα στο Σάββατο (23/1) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των τζαλορόσι.

Σημειώνεται πως υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του 28χρονου που του επιτρέπει να αποχωρήσει από την κινεζική Super League πριν τη λήξη του συμβολαίου του τον Ιούνιο του 2022, με τον "Φαραώ" να μετράει στην πρώτη θητεία του στην Ρόμα 40 γκολ σε 139 ματς πρωταθλήματος.

Photo Credits: AP Photo/Kemal Softic

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ