VIRAL

Ρόμα: Χαμός στα social media με τη photo που ανέβασε ο Ντιμπάλα μαζί με τον Τότι

Ρόμα: Χαμός στα social media με τη photo που ανέβασε ο Ντιμπάλα μαζί με τον Τότι

Η απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα προκάλεσε παροξυσμό στους οπαδούς της Ρόμα και ο Αργεντινός φρόντισε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το θερμόμετρο στην αιώνια πόλη, δημοσιεύοντας μία πανηγυρική φωτογραφία του με τον... Φραντσέσκο Τότι.

Μετά από επτά χρόνια παρουσίας στην Γιουβέντους ο Πάουλο Ντιμπάλα έβαλε το απόγευμα της Τετάρτης (20/7) μία λεπτή κόκκινη και κίτρινη γραμμή για να χαράξει μία νέα πορεία. Αυτή με τη τζαλορόσα φανέλα, με την Ρόμα να ανακοινώνει τη συμφωνία μαζί του για τα επόμενα τρία χρόνια και να φέρνει ενθουσιασμό στους φίλους της, που βλέπουν στο πρόσωπο του 28χρονου Αργεντινού επιθετικού τον παίκτη που θα μπορέσει να ηγηθεί της ομάδας τους εντός γηπέδου στα επόμενα χρόνια.

Ενθουσιασμένος είναι πάντως και ο ίδιος ο παίκτης, με τον Joya να έχει "βομβαρδίσει" τη σελίδα του στο Instagram με αρκετές φωτογραφίες του ως παίκτης των Ρωμαίων, με την πιο εντυπωσιακή να είναι ένα φωτομοντάζ που τον δείχνει να έχει σκαρφαλώσει στην αγκαλιά του Φραντσέσκο Τότι και να πανηγυρίζει μαζί του.

Ρόμα: Χαμός στα social media με τη photo που ανέβασε ο Ντιμπάλα μαζί με τον Τότι

Η επιλογή του μάλιστα έφερε ντελίριο στους τιφόζι αφού το εν λόγω φωτομοντάζ δεν επιλέχτηκε τυχαία, μιας που η εικόνα του εμβληματικού καπιτάνο ήταν από έναν συλλεκτικό πανηγυρισμό του μετά από γκολ κόντρα στην Λάτσιο, όταν είχε τρέξει στο κουλουάρ και είχε βγάλει selfie φωτογραφία, έχοντας background τους παραληρούντες οπαδούς των τζαλορόσι στην Curva Sud.

Ντεσού σε όλο αυτό το εντυπωσιακό σκηνικό που στήθηκε ήταν πως ένα από τα χιλιάδες like προήλθε από τον Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, έναν παίκτη που εδώ και ένα 24ωρο έχει συνδεθεί μεταγραφικά με την Ρόμα, στην προσπάθεια των Ρωμαιών να τον κάνουν δικό τους μέσω δανεισμού από την Παρί.

Υπενθυμίζεται πως με τις "ευλογίες" του Φραντσέσκο Τότι η Ρόμα πρότεινε στον Ντιμπάλα να του δώσει τη βαριά φανέλα με το Νο 10 που έχει μείνει ελεύθερη μετά από την αποχώρηση του καπιτάνο από τα γήπεδα, με τον Αργεντινό να επιλέγει πάντως να πάρει το Νο 21 που έχει στην εθνική Αργεντινής.

TAGS VIRAL ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ