ΡΟΜΑ

Ρόμα: Άνθρωποι ασφαλείας της ομάδας επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους που κάλυπταν δείπνο των παικτών

Ρόμα: Άνθρωποι ασφαλείας της ομάδας επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους που κάλυπταν δείπνο των παικτών
TWITTER

Άνθρωποι της ασφάλειας της Ρόμα επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους που προσπαθούσαν να απαθανατίσουν στιγμιότυπα από το δείπνο των παικτών της ομάδας.

Επεισοδιακό ήταν το δείπνο των παικτών της Ρόμα στο εστιατόριο "Pierluigi" στην πλατεία Ρίτσι. Οι ποδοσφαιριστές των "τζιαλορόσι" συγκεντρώθηκαν στο περιθώριο του φινάλε της σεζόν, πριν από το αποκορύφωμα που είναι ο τελικός του Europa Conference League με τη Φέγενορντ και της Serie A με την Τορίνο, όπου θα κριθεί το πλασάρισμά της και ίσως το ευρωπαϊκό "εισιτήριο".

Το δείπνο επιχείρησαν να καλύψουν δύο δημοσιογράφοι, όμως βρήκαν απέναντί τους ένα απροσπέλαστο τοίχος, τους ανθρώπους ασφαλείας του συλλόγου. Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία των δύο δημοσιογράφων, οι σεκιούριτι έτρεξαν να τους πιάσουν και απαίτησαν να σβήσουν τα video και τις φωτογραφίες που είχαν τραβήξει. Οι δημοσιογράφοι αρνήθηκαν και τότε εκτυλίχθηκαν βίαιες σκηνές.

"Απείλησαν, επιτέθηκαν, τους πέταξε στον τοίχο ένας αλήτης, που είχε την υποστήριξη δύο συναδέλφων του, όλοι μέλη της υπηρεσίας ασφάλειας της Ρόμα, επειδή προσπάθησα να κάνουν τη δουλειά τους. Του επιτέθηκαν και για καλή τύχη του, σώθηκε από την έγκαιρη παρέμβαση της αστυνομίας, στην οποία φώναξε 'βοήθεια' αρκετές φορές, όσο ο 'κύριος' προσπαθούσε να του χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο", αναφέρει μεταξύ άλλων η εφημερίδα Messaggero, της οποίας ο δημοσιογράφος Τζιανλούκα Λενγκούα ήταν ένας εκ των θυμάτων.

"Τι ανάγκη υπήρχε να το τραβήξουν τόσο; Να απλώσεις τα χέρια σου σε ένα δημοσιογράφο που εκτελεί το καθήκον του; Να του σκίσεις το πουκάμισο επειδή, ορθά, αρνήθηκε να παραδώσει το περιεχόμενο του κινητού τηλεφώνου του στους άντρες ασφαλείας σου;", συνέχισε το δημοσίευμα, που στη συνέχεια καυτηρίασε τη στάση του αρχηγού της ομάδας.

"Λυπόμαστε επίσης που σε αυτό το περιστατικό ο αρχηγός της ομάδας, Λορέντζο Πελεγκρίνι, βρήκε τον τρόπο να παραπονεθεί στον δημοσιογράφο, επειδή όλη αυτή η φασαρία, σύμφωνα με εκείνον, 'κατέστρεφε το δείπνο'. Εκτός της ζημιάς και ειρωνεία. Μπράβο".

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ