ΡΟΜΑ

Ρόμα: Αμφίβολος για Γιουβέντους ο Έιμπραχαμ, τραυματίστηκε στο Αγγλία - Ουγγαρία

Ο Τάμι Έιμπραχαμ αποχωρεί τραυματίας κατά τη διάρκεια του Αγγλία - Ουγγαρία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ | 12 Οκτωβρίου 2021
Ο Τάμι Έιμπραχαμ αποχωρεί τραυματίας κατά τη διάρκεια του Αγγλία - Ουγγαρία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ | 12 Οκτωβρίου 2021 @2021 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Τάμι Έιμπραχαμ αποχώρησε κουτσαίνοντας από την αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ουγγαρία για την προκριματική φάση του Μουντιάλ και η συμμετοχή του στο προσεχές ματς της Ρόμα απέναντι στην Γιουβέντους κρίνεται αμφίβολη.

Η διακοπή των πρωταθλητών λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων είναι πιθανό να στοιχίσει ακριβά στην Ρόμα. Ο λόγος ακούει στο όνομα Τάμι Έιμπραχαμ, με τον Άγγλο διεθνή επιθετικό να μπαίνει ως αλλαγή στο 76ο λεπτό του αγώνα των τριών λιονταριών με την Ουγγαρία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ αλλά να αποχωρεί στο φινάλε κουτσαίνοντας, με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου της ομάδας του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 24χρονος υπέστη μυικό τραυματισμό και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί μέσα στα ερχόμενα 24ωρα, γεγονός που θέτει πάντως εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του στο μεγάλο κυριακάτικο ματς της Ρόμα στην έδρα της Γιουβέντους για την 8η αγωνιστική της Serie A.

Την ίδια ώρα μάλιστα, ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει να ανησυχεί και για τον πυρετό που ανέβασε ο Λορέντσο Πελεγκρίνι μετά από τη λήξη των υποχρεώσεών του με την εθνική Ιταλίας στο Nations League, με τον Πορτογάλο να ευελπιστεί πως τουλάχιστον στην περίπτωση του αρχηγού των τζαλορόσι, θα προλάβει να είναι απολύτως έτοιμος για το δύσκολο ματς στο Τορίνο.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ