CHAMPIONS LEAGUE

Ρόδρι: "Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, όλοι αυτοί εδώ περίμεναν για 20, 30, 40 χρόνια"

Ρόδρι: "Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, όλοι αυτοί εδώ περίμεναν για 20, 30, 40 χρόνια"
@2023 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Ο Ρόδρι δεν έκρυψε τη συγκίνησή του μετά το φινάλε του τελικού που βρήκε την Μάντσεστερ Σίτι να κατακτά το Champions League χάρη στο δικό του γκολ, κάνοντας λόγο για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία της με το 1-0 επί της Ίντερ και ο άνθρωπος που της χάρισε το βαρύτιμο τρόπαιο με το χρυσό γκολ του στο 68ο λεπτό έπλεε σε πελάγη ευτυχίας στο φινάλε.

"Είμαι συγκινημένος. Αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Όλοι αυτοί εδώ οι τύποι περίμεναν 20, 30, 40 χρόνια... Είμαι εδώ μόλις τέσσερα χρόνια αλλά το αξίζουν. Το αξίζω.

Τα τελευταία χρόνια ήμασταν τόσο κοντά. Αυτό ήταν ένα όνειρο που έγινε αληθινό για όλους εμάς", τόνισε ο Ισπανός διεθνής μέσος, και πρόσθεσε:

"Δεν ήταν εύκολο, ήταν απίστευτος ο τρόπος που αμύνθηκε η Ίντερ και ο τρόπος με τον οποίο έκανε αντεπιθέσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια επειδή είναι σπουδαία ομάδα αλλά δεν θέλω να ξεχάσω τα παιδιά.

Δεν ήμουν καλός στο πρώτο μέρος, έπαιζα σκ@τ@ για να είμαι ειλικρινής. Και τότε είπα στον εαυτό μου ότι έπρεπε να τα αφήσω πίσω μου και βρήκα το δρόμο προς τα δίχτυα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ