ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

RMC Sport: "Ο Ράμος συμφώνησε με την Παρί για διετές συμβόλαιο"

Ο Σέρχιο Ράμος στην προθέρμανση πριν από την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ελλάδα
Ο Σέρχιο Ράμος στην προθέρμανση πριν από την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ελλάδα © 2021 FERMIN RODRIGUEZ / AP IMAGES

Σύμφωνα με το RMC Sport, ο Σέρχιο Ράμος τα έχει βρει σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν και το επόμενο διάστημα, πρόκειται να βάλει την υπογραφή σε διετές συμβόλαιο με τους Παριζιάνους.

Άμεσες εξελίξεις υπάρχουν για τον νέο σταθμό στην καριέρα του Σέρχιο Ράμος. Σύμφωνα με το RMC Sport, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με την Παρί και πρόκειται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Παριζιάνους. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να περάσει ιατρικά, ώστε να ολοκληρωθεί το deal.

Από τις 16 Ιουνίου ο Ράμος αποτελεί παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης με τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό να ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους της "βασίλισσας" για όσα έζησε στα 16 χρόνια που παρέμεινε στο σύλλογο.

Ο 35χρονος διεθνής στόπερ αυτά τα χρόνια κατέκτησε τα πάντα με την ομάδα του, όχι μία αλλά δύο και τρεις φορές καθώς συνολικά στην καριέρα του κατέκτησε 4 Champions League, 5 πρωταθλήματα Ισπανίας, 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων και δύο Κύπελλα Ισπανίας. Σε αυτές τις 16 σεζόν είχε συνολικά 671 συμμετοχές και 101 γκολ.

Ο Ράμος αποχαιρέτησε τη Ρεάλ με δάκρυα στα μάτια σε συνέντευξη Τύπου τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Ήρθε η στιγμή να πω αντίο, μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου, να πω αντίο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήρθα εδώ με τον πατέρα μου ανά χείρας. Ήταν αναπόφευκτο να συγκινηθώ. Θα προτιμούσα να πω το αντίο στο γήπεδο μας, το Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ