ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

RMC: "H Ρεάλ κλείνει τον Τσουαμενί με 80 εκατομμύρια ευρώ"

Ο Ορελιέν Τσουαμενί με τη φανέλα της Μονακό σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μαρσέιγ | 12 Δεκεμβρίου 2020
Ο Ορελιέν Τσουαμενί με τη φανέλα της Μονακό σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μαρσέιγ | 12 Δεκεμβρίου 2020 @2022 DANIEL COLE/AP IMAGES

Η Ρεάλ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Εμπαπέ και σύμφωνα με δημοσίευμα του "RMC" είναι αγκαλιά με τον Ορελιέν Τσουαμενί, κλείνοντας συμφωνία ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ με την Μονακό.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε να απορρίψει την σούπερ πρόταση της Ρεάλ για να γίνει κάτοικος Μπερναμπέου προτιμώντας να συνεχίσει στην Παρί, έναντι ενός εξίσου αμύθητου ποσού, με τους μερένγκες να μην παρατούν όμως την προσπάθεια για την ενίσχυσή τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Τουναντίον, δείχνουν να έχουν πεισμώσει και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων 24ώρων, ο παίκτης που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους για να τον εντάξουν άμεσα στο δυναμικό τους είναι ο Ορελιέν Τσουαμενί.

Ο 22χρονος Γάλλος μέσος, που έχει εκτιναχτεί αγωνιστικά με τη φανέλα της Μονακό την τελευταία διετία μπήκε άμεσα στο κάδρο των μερένγκες σύμφωνα με την "Marca", ενώ σημερινό ρεπορτάζ από το "RMC" φέρνει τον παίκτη μία ανάσα από το να φορέσει τα λευκά της βασίλισσας.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τσουαμενί αποφάσισε να πει το ναι στην Ρεάλ υπογράφοντας 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας, σε μία συμφωνία που θα γεμίσει με 80 εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία των Μονεγάσκων χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα μπόνους που θα προσφέρει η Ρεάλ για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει μάλιστα ο Γάλλος δημοσιογράφος, Ζουλιέν Μεϊνάρντ, ο Τσουαμενί όχι μόνο επιθυμεί διακαώς να πάει στην Ρεάλ αλλά γνωστοποίησε ο ίδιος στους συμπαίκτες του στην Μονακό τη βούλησή του να υπογράψει στους Μαδριλένους.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ