ΤΟΤΕΝΑΜ

Ρισάρλισον: "Δεν μπορούσα να πιστέψω πως είχα πρόταση από την Τότεναμ"

Ρισάρλισον: "Δεν μπορούσα να πιστέψω πως είχα πρόταση από την Τότεναμ"

Ευτυχισμένος με την μεταγραφή του στην Τότεναμ εμφανίστηκε στην πρώτη συνέντευξή του ως παίκτης των σπιρουνιών ο Ρισάρλισον, με τον Βραζιλιάνο να χαρακτηρίζει όνειρο για εκείνον τη συμμετοχή του τη νέα σεζον στο Champions League.

Για αρκετά χρόνια ήταν η αιχμή του δόρατος στην επίθεση της Έβερτον όμως από αυτό το καλοκαίρι η Τότεναμ είναι εκείνη που θα απολαμβάνει τις υπηρεσίες του, με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου να δαπανά το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της και να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της που έχει ήδη τους Κέιν και Σον.

Ο Ρισάρλισον δεν έχει ωστόσο συνειδητοποιήσει ακόμα την αλλαγή φανέλας, με τον Βραζιλιάνο να δηλώνει ευτυχισμένος με τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του και να εκθειάζει τον Αντόνιο Κόντε, στην πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής της Τότεναμ.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Θυμάμαι όταν ήμουν στην Βραζιλία και ήρθε η πρόταση της Τότεναμ, δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Και όταν υπέγραψα το συμβόλαιο, ακόμα περισσότερο. Όταν ήρθα εδώ με έπιασε κόμπος στο στομάχι, βλέποντας τους νέους συμπαίκτες μου και το νέο μου σπίτι", τόνισε ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός και πρόσθεσε:

"Τώρα θα δουλέψουμε με έναν σπουδαίο προπονητή και ελπίζω να γράψω ιστορία με αυτή τη φανέλα. Είναι όνειρο που θα παίξω στο Champions League και ίσως κλάψω ακούγοντας τον ύμνο της διοργάνωσης.

Μέχρι πέρυσι παρακολουθούσα το Champions League από την τηλεόραση και τώρα θα μπορώ να παίζω. Όλοι οι παίκτες ονειρεύονται να παίξουν σε μία τέτοια διοργάνωση και ο Κόντε είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο, έτσι δεν είναι;

Είναι προνόμιο να παίζω εδώ και να τον έχω προπονητή. Πιστεύω ότι θα μάθω πολλά δουλεύοντας μαζί του".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ