ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρίντιγκερ: "Έκανα μπάρμπεκιου σπίτι μου, το κουδούνι χτύπησε και ήταν ο Αντσελότι"

Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ πανηγυρίζει γκολ του
Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ πανηγυρίζει γκολ του 2022 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ μίλησε στο γερμανικό Sport1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος είχε εμφανιστεί ξαφνικά στο σπίτι του και κατάφερε να "κερδίσει" τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του με την πρώτη γνωριμία τους.

Μετράει μόλις λίγους μήνες παρουσίας στην Μαδρίτη ως μέλος της Ρεάλ όμως ο Αντόνιο Ρίντιγκερ αισθάνεται ήδη πως βρίσκεται σε ένα μέρος που το αισθάνεται τόσο οικείο όσο το σπίτι του και ο Κάρλο Αντσελότι έχει σημαντικό μερίδιο σε αυτό.

Το αποκάλυψε ουσιαστικά ο ίδιος ο Γερμανός σέντερ μπακ σε συνέντευξή του στο γερμανικό "Sport1" δίνοντας στη δημοσιότητα μία άγνωστη λεπτομέρεια από τις πρώτες ημέρες του στην ισπανική πρωτεύουσα, όπου τον επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά ο προπονητής του.

"Ήμουν για μόλις λίγες ώρες στο καινούργιο μου σπίτι μαζί με την οικογένειά μου. Κάναμε μπάρμπεκιου και ξαφνικά χτύπησε το κουδούνι. Άνοιξα και μπροστά μου ήταν ο Κάρλο Αντσελότι. Μία στιγμή έκπληξης. Έκατσε στο τραπέζι, έφαγε μαζί μας και γνώρισε την οικογένειά μου. Τόσο απλά, τόσο ρεαλιστικά.

Κάθισε για δύο ώρες και μιλούσαμε για τα πάντα. Ειλικρινά δεν είχα εμπειρία σαν αυτή, κανένας προπονητής δεν το έχει κάνει αυτό για εμένα. Μετά από λίγους μήνες μαζί του, μπορώ να μπω πως σε ότι έχει να κάνει με διαχείριση παικτών, ο Αντσελότι δεν έχει ταίρι.

Είναι ένας προπονητικός θρύλος, είχε αρχίσει να συλλέγει τίτλους Champions League από τότε που εγώ ήμουν παιδί. Το να δουλεύω τώρα μαζί του στον πιο επιτυχημένο σύλλογο στον κόσμο, είναι κάτι το υπέροχο", τόνισε ο πρώην παίκτης της Τσέλσι, για να μιλήσει κατόπιν για τον παίκτη που είχε ως πρότυπο όταν ήταν μικρός.

"Το μεγάλο μου πρότυπο ήταν ο Πέπε στην Ρεάλ, πάντα ήθελα να γίνω όπως αυτός. Συνήθιζα να βλέπω video του. Ήμουν νεαρός αλλά ήθελα και εγώ να δείξω πως ήμουν σκληρός.

Ήταν απίστευτο πόσο καλός ήταν ο Πέπε. Όχι μόνο στα τάκλιν αλλά στην προετοιμασία του αγώνα. Τώρα πάντως που είμαι στην Ρεάλ, όλοι μου λένε ότι εκτός γηπέδου ήταν ήρεμος χαρακτήρας".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ