ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ρικέλμε: "Ο Μέσι θα πάρει το Champions League με την Παρί και θα αποσυρθεί στην Μπαρτσελόνα"

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Ρεμς στο ντεμπούτο του στην Ligue 1 | 29 Αυγούστου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Ρεμς στο ντεμπούτο του στην Ligue 1 | 29 Αυγούστου 2021 @2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Την πεποίθησή του ότι ο Λιονέλ Μέσι θα αποσυρθεί στην Μπαρτσελόνα, αφού προηγουμένως κατακτήσει το Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε ο Αργεντινός θρύλος, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά από τις σπουδαίες προσθήκες που έκανε το φετινό καλοκαίρι, φιλοδοξεί να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης και να κατακτήσει το πρώτο της Champions League. Η άφιξη του Λιονέλ Μέσι έχει γεμίσει με αισιοδοξία τους φίλους του συλλόγου, οι οποίοι αδημονούν να δουν την ομάδα τους να σηκώνει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μάλιστα, την άποψή του για το θέμα εξέφρασε και ο Αργεντινός θρύλος και αντιπρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ο οποίος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN υποστήριξε πως ο Μέσι θα οδηγήσει τους Παριζιάνους στην κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Αργεντινός σταρ θα κάνει τη "δουλειά" του στο Παρίσι και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, για να κρεμάσει τα παπούτσια του.

"Νομίζω ότι ο Μέσι θα κερδίσει το Champions League με την Παρί και θα αποσυρθεί στην Μπαρτσελόνα. Το ελπίζω", τόνισε συγκεκριμένα και εν συνεχεία πρόσθεσε:

"Δεν ξέρω αν είναι περίεργο, αλλά είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που τον βλέπουμε δίπλα στον Εμπαπέ και τον Νεϊμάρ. Αν δεν κερδίσουν το Champions League τώρα, δεν θα το κάνουν ποτέ. Κερδίστε το πια".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ LA LIGA LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ