ΕΛΛΑΔΑ

Reunion για τον Γιώργο Καραγκούνη με τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν στην Ινδονησία

Βερόν και Καραγκούνης ξανά στον αγωνιστικό χώρο
Βερόν και Καραγκούνης ξανά στον αγωνιστικό χώρο INSTAGRAM STORY/ @JUANSEBASTIAN.VERON

Πέντε θρύλοι του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων οι Καραγκούνης και Βερόν, προσκλήθηκαν από την Ινδονησιακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου προκειμένου να εκπαιδεύσουν νέους παίκτες.

Πέντε θρύλοι του ποδοσφαίρου προσκλήθηκαν από την Ινδονησιακή Ομοσπονδία για να εκπαιδεύσουν νέους παίκτες. Συγκεκριμένα οι Γιώργος Καραγκούνης, Ρομπέρτο Κάρλος, Μάρκο Ματεράτσι, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν και Ερίκ Αμπιντάλ δέχτηκαν την πρόσκληση και βρέθηκαν στην Τζακάρτα, συμμετέχοντας σε μία σειρά από προπονήσεις, μίνι τουρνουά, συνεδριάσεις και συνεντεύξεις στα τοπικά μέσα.

Ο Καραγκούνης στην Ινδονησία
Ο Καραγκούνης στην Ινδονησία INSTAGRAM/ @NEWSINDONESIA
Καραγκούνης και Βερόν σε συνέντευξη
Καραγκούνης και Βερόν σε συνέντευξη PRINT SCREEN

Μετά την λήξη των υποχρεώσεων τους, ο Γιώργος Καραγκούνης δείπνησε με τον πρώην συμπαίκτη του στην Ίντερ, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν σε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά.

Μάλιστα ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δεν δίστασε να εκφράσει δημοσίως τον θαυμασμό του για τον "Κάρα", αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram σε story μία φωτογραφία των δύο τους γράφοντας χαρακτηριστικά: "Μεγάλος Άνθρωπος, Μεγάλος φίλος και ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα".

Ο Καραγκούνης έκανε ριπόστ το story του Αργεντινού, ανταποδίδοντας τον θαυμασμό του στον πρώην ποδοσφαιριστή: "Ο πιο ποιοτικός παίκτης".

Το instagram story του Βερόν για τον Καραγκούνη
Το instagram story του Βερόν για τον Καραγκούνη PRINT SCREEN
TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ